• Maatwerk trappen
  • Trap renoveren
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Chicago’

Trap 'Chicago'

Hardhouten trap

Chicago is na New York en Los Angelos de grootste stad van de VS. In 1817 werd een groot deel van de stad door brand verwoest, waardoor de herbouw van de stad een revolutie in bouwkunst met zich meebracht. Omdat wij deze trap ook bijna een kunstwerk willen noemen, verdient hij de naam Chicago.

 

De Chicago trap zorgt ervoor dat iedereen wel twee keer kijkt bij binnenkomst. Deze hardhouten trap bestaat uit treden van gevingerlast beuken en een trapboom van Yellow Poplar. Dit materiaal is stevig en strak af te werken. Heel geschikt  wanneer er, zoals bij de Chicago, een wit kleurtje aan gegeven wordt. De trap wordt nóg mooier doordat de eerste bloktrede rondom de spil is geplaatst. De zwarte stalen spijlen met sierwerk geeft de trap een elegante en klassieke uitstraling.

 

Op maat gemaakte trap bestellen

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.