• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Monaco’

Trap 'Monaco'

Inspiratie trap 'Monaco'

De Monaco trap is een mooie hardhouten trap met Essen treden. Door het strakke, maar toch klassieke design is de trap een echte blikvanger in ieders interieur.

Klassieke & stijlvolle trap 

Samen met de TH-leuning, spillen voorzien van 3 groeven en een kapje en de sierlijke ronde groeven in de trapspijlen wordt deze trap één bijzonder geheel. Het klassiek gefreesde sierwerk op de boomregels maakt dit helemaal af. De prachtige Essen traptreden zijn voorzien van een carbon black olie, wat zorgt voor de warme kleur van de treden. Naast de witte kleur van de spijlen, de boom en de stootborden, komen de treden nog beter tot hun recht. Met de twee ronde welkomstredes, die tevens zelf ook weer van een rond stootbord zijn voorzien, is deze Essen trap een echte blikvanger in uw huis!

Op maat gemaakte trap

Type Monaco is van zichzelf een witte trap, maar ook andere kleuropties zijn mogelijk. De trap wordt namelijk geheel op maat gemaakt. Houdt er wel rekening mee dat u bij een trap op maat in een vroeg stadium om advies vraagt of u wensen en (ver)bouwtekeningen doorgeeft. Zo kunnen wij u een advies geven die aan alle verwachtingen voldoet en tevens betaalbaar is.