• Maatwerk trappen
  • Trap renoveren
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Monaco’

Trap 'Monaco'

Inspiratie trap 'Monaco'

De Monaco trap is een mooie hardhouten trap met Essen treden. Door het strakke, maar toch klassieke design is de trap een echte blikvanger in ieders interieur.

Klassieke & stijlvolle trap 

Samen met de TH-leuning, spillen voorzien van 3 groeven en een kapje en de sierlijke ronde groeven in de trapspijlen wordt deze trap één bijzonder geheel. Het klassiek gefreesde sierwerk op de boomregels maakt dit helemaal af. De prachtige Essen traptreden zijn voorzien van een carbon black olie, wat zorgt voor de warme kleur van de treden. Naast de witte kleur van de spijlen, de boom en de stootborden, komen de treden nog beter tot hun recht. Met de twee ronde welkomstredes, die tevens zelf ook weer van een rond stootbord zijn voorzien, is deze Essen trap een echte blikvanger in uw huis!

Op maat gemaakte trap

Type Monaco is van zichzelf een witte trap, maar ook andere kleuropties zijn mogelijk. De trap wordt namelijk geheel op maat gemaakt.

Advies

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.