• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Binnentrap

Binnentrap

Op zoek naar een binnentrap voor een project? Of wellicht ben je wel op zoek naar een groot aantal trappen voor nieuwbouwhuizen. De Vries Trappen is dé trapspecialist voor vele type binnentrappen. Profiteer van geavanceerde techniek, traditioneel vakmanschap en persoonlijke service.

Verschillende soorten binnentrappen

Wat betreft binnentrappen kun je alle kanten op. Zo kies je uit grondvormen zoals een steektrap of halfslag trap, maar ook de plaatsingslocatie bepaal je zelf: bijvoorbeeld een zoldertrap of keldertrap. Wij hebben de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet.

Reguliere binnentrap

Een woning bestaat vaak uit verschillende verdiepingen, waardoor één of meerdere trappen noodzakelijk zijn. Niet ieder huis is hetzelfde, vandaar dat De Vries Trappen verschillende binnentrappen aanbiedt. Hieronder lichten wij de trappen uit die veelal in de hal van een woning aantreft, of eventueel tussen andere verdiepingen.

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Bovenkwart trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bordestrap

Zoldertrap

Ook voor een vaste zoldertrap zit je goed bij De Vries Trappen. Een vaste trap naar zolder biedt veel voordelen ten opzichte van een vlizotrap. Zo is deze steviger en veiliger dankzij de trapleuning. Desondanks moet er wel ruimte beschikbaar zijn voor een vaste trap. In een kleine ruimte kan dit vaak gerealiseerd worden door het trapgat te vergroten of een muur te laten verplaatsen.

Trappenmaat

Een andere variant van een binnentrap is de keldertrap. Via onze webshop Trappenmaat kun je een keldertrap bouwpakket bestellen en deze zelf samenstellen. In de configurator kies je de gewenste draairichting, muurleuning, vloerhekken en traptreden. Daarna kun je, aan de hand van de bouwtekening, de keldertrap zelf monteren. Ook voor andere type trappen zit je goed bij Trappenmaat.

Houten binnentrap op maat

Een houten binnentrap zorgt voor warmte en een knus gevoel in de woning. Daarnaast is hout mooi te bewerken, waardoor de gewenste binnentrap op maat gemaakt kan worden. De klant kan alle kanten op qua stijlen: een moderne trap, een klassieke trap of tóch een design trap. Ook is er volop keuze uit houtsoorten: van notenhout tot essenhout en van eikenhout tot beukenhout. Er is voor ieder wat wils!

Duurzame keuze

Een binnentrap van De Vries Trappen is ook nog eens een milieuvriendelijke optie. Wij kiezen bij voorkeur voor FSC®-hout, uit verantwoord beheerde bossen. Ook is ons productieproces zo duurzaam mogelijk ingericht. We verspillen zo weinig mogelijk tijdens het produceren van binnentrappen.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Binnentrap kopen bij De Vries Trappen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van binnentrappen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Dan kom je de specifieke binnentrap prijzen voor jouw project te weten. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers.

Zelf een binnentrap plaatsen

Wil je zelf een binnentrap samenstellen en plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!