• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Zwolle

Trappenfabriek Zwolle

Eigen fabricage trappen nabij Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe trap voor uw woning in Zwolle, dan zijn er nogal wat mogelijkheden. Het kan natuurlijk goed zijn dat u heel helder voor ogen heeft hoe de trap er uit moet zien. Of u heeft wel een beeld, maar twijfelt nog wel tussen een aantal kleuren en stijlen. En dan zijn er nog altijd de factoren die ook belangrijk zijn, maar waar u in eerste instantie nog niet bij had stil gestaan.

Keuzes maken is lastig. Als specialist in het ontwerpen en vervaardigen van trappen, willen u dan ook graag helpen en adviseren bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek in het noorden, kunnen we namelijk elke trap maken. Op die manier sluiten ze naadloos aan bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker.

U vindt ons in Heerenveen, wat maar we maken en leveren trappen door heel het land. Zo zijn we regelmatig te vinden in Zwolle. Via de snelweg zijn we dan ook zo bij u of u bij ons.

We maken elke soort trap in onze fabriek

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, bij het ontwerpen van een nieuwe trap. Denk aan de ruime keuze in materialen en kleuren voor de treden, stootborden de eventuele trapleuning.

We maken al heel wat jaren trappen in alle soorten en maten. Dat is niet alleen onze passie, we zien ook dat onze klanten er heel blij mee zijn. En daar gaat het om. Een aantal van de projecten zetten we graag even voor u in de spotlight. Zo krijgt u alvast een goede indruk van de mogelijkheden en stijlen.

Houten trappen blijven echte sfeermakers

Een veel gekozen materiaal voor trappen is hout. Eigenlijk is het de meest gekozen materiaal. Hout oogt gewoon knus, warm en kunnen we in elke stijl gieten. Van een klassieke jaren 30 trap, die u kent van oude herenhuizen, tot een modern design. Hout is ook prachtig te combineren met rvs.

FSC gecertificeerd

Welke stijl u ook kiest, we maken het. En voor alle houten trappen maken we alleen gebruik van FSC gecertificeerd hout. Want naast dat we een liefde voor trappen hebben, vinden de we de natuur ook erg belangrijk. Bij FSC hout is het leefgebied van planten en dieren behouden gebleven. Bovendien is het erg duurzaam hout, waar u ook nog eens extra van profiteert.

Daarom De Vries Trappen

In het kort uw voordelen van onze trappenfabriek:

  • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
  • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • We komen alles bij u in Zwolle opmeten.
  • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
  • 5 jaar garantie
  • Niet tevreden? We maken het voor u in orde

We zijn er voor particulieren én aannemers

We ontwerpen, maken en leveren trappen voor iedereen die er een nodig heeft. Dus voor u thuis, maar ook voor u als aannemer die een trap of een meervoud nodig heeft voor een bouwproject. Kom gerust een langs in onze showroom op afspraak. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en ons ondertussen al uw vragen stellen. We staan voor u klaar met koffie en advies.