• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Grijze trappen

Grijze trappen

Een trapdesign dat steeds populairder wordt is de kleur grijs. Niet alleen zijn grijze trappen tijdloos en elegant, maar ze bieden ook een perfecte balans tussen moderniteit en warmte. Lees verder waarom jij voor de experts van De Vries Trappen moet kiezen.

Grijze trap op maat

Elk huis is uniek en daarom verdient het een trap die perfect past bij de rest van het interieur. Een grijze trap op maat is de ideale manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan je interieur. Of je nu kiest voor een volledig grijze trap of juist alleen grijze stootborden of traptreden.

Wij werken we nauw samen met jou om een trap te ontwerpen die niet alleen past in de beschikbare ruimte, maar ook jouw persoonlijke stijl. Of het nu gaat om een strakke, moderne trap voor een nieuwbouwhuis of een draaitrap voor een gerenoveerd herenhuis, een grijze trap op maat is altijd een goede keuze.

Witte trap met grijze treden

Als je denkt aan een trap die echt opvalt, overweeg dan een witte trap met grijze treden. Deze combinatie biedt een contrast en voegt een leuke twist toe aan elke ruimte. De witte kleur maakt de ruimte groter en lichter, terwijl de grijze treden zorgen voor een stijlvolle toevoeging.

Grijze trap met witte stootborden

Een andere populaire keuze is een grijze trap met witte stootborden. Deze combinatie zorgt voor een subtiel contrast, dat de trap een unieke uitstraling geeft. De grijze kleur maakt de trap dé eyecatcher van het huis, terwijl de witte stootborden zorgen voor een lichte touch.

Next Step - Narvic Dock
Grijze trap

Next Step design: Narvic Dock

Ben je van plan om voor een betonlook of grijze trap te gaan? Kies dan voor de Narvic Dock traptreden en stootborden uit de Next Step collectie. Dit stijlvolle design past naadloos in ieder interieur, of het nu gaat om een zakelijk of huiselijk interieur. Ben je zelf een handige klusser? Overweeg dan om losse overzettreden te bestellen. Deze plaats je over de oude treden heen.

Bestel losse Narvic Dock treden

Kies voor duurzaamheid

Bij het kiezen van een nieuwe trap is duurzaamheid een belangrijke overweging. Bij De Vries Trappen zijn we ons bewust van de impact die onze trappen hebben op het milieu.

Door te kiezen voor hoogwaardige materialen en vakmanschap, zorgen we ervoor dat je trap jarenlang meegaat, zonder aan stijl of kwaliteit in te leveren. Bovendien bieden we een scala aan milieuvriendelijke houtsoorten, zodat je een trap kunt kiezen die duurzaam is.

Voordelen van de Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak.
 • Ook over de kosten 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

De prijs van een grijze trap

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een grijze trap? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend.

Wanneer je zelf je eigen trap kunt plaatsen, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen trap bouwpakket, waarbij je kunt kiezen voor het Next Step traptreden design Narvic Dock.