• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Projecten / Project | Prachtige keepboomtrap in Emmeloord

Keepboomtrap voor villa in Emmeloord

Strakker dan strak

Een keepboomtrap: niet alledaags, maar adembenemend mooi. Lijnen die strakker dan strak zijn, wat in een trap resulteert die gewoon net even anders dan anders is. Dat laatste was precies de wens van deze klanten uit Emmeloord. Er was een ruime keuze aan trappen bij de aannemer, maar dat was niet wat de bewoners van deze woning van Groothuisbouw wilden. In samenwerking met onze adviseur zijn ze in de showroom tot dit unieke ontwerp gekomen.

Duurzaam bosbeheer

Trap van Europees eikenhout

De trap is uit speciaal geselecteerd “foutvrij” Europees eikenhout gecreëerd. Het hout is behandeld met een white wash olie, waardoor de trap een gebleekte, moderne uitstraling heeft gekregen.

Finishing touch

Moderne accessoires

De spijlen, leuningelementen en slijtstrippen zijn uitgevoerd in roestvrijstaal. Dit zorgt in combinatie met het hout voor een warme, moderne uitstraling en past perfect bij de strakke uitstraling van de trap en de woning.

Trap van hout
Keepboomtrap voor villa in Emmeloord

De mogelijkheden van dichtbij bekijken

Dit project in Emmeloord is een prachtig voorbeeld van de diverse trappen die we produceren. Voor zowel projecten als bij jou thuis. Om je echt kennis te laten maken met onze duurzame materialen en de vele stijlen waarin we trappen kunnen vormgeven, nodigen wij jou graag uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom.