• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Projecten / Bij project Eelderwolde werd aan alles gedacht

Project Eelderwolde

Eikenhout in een modern jasje

Een trap die op elk vlak bij het huis past, dat is de trap die we in Eelderwolde plaatsten. In deze moderne villa werd een eikenhouten trap geplaatst, die met een extra witte olie is behandeld. Roestvrijstalen knieregels en strakke witte trapbomen maken het plaatje af. Op de verdieping wilden de bewoners dit strakke, moderne geheel doorvoeren. Ze kozen daarom niet voor het standaard hekwerk, maar voor een paneelbalustrade.

Uw huis, uw trap, uw feestje

Zoveel keuze, zoveel trappen

Als u een huis laat bouwen, kiest u voor een huis wat u mooi vindt. Alle elementen zijn door u gekozen, voor u ontworpen en naar uw smaak. De trap is daar geen uitzondering op. Er is ontzettend veel keuze voor het materiaalgebruik van uw trap; de treden, wangen en stootborden. Maar vergeet niet het hekwerk of de leuning, die elementen maken de trap af en zorgen voor een uniek exemplaar, waar u met alle liefde dagelijks gebruik van maakt. In Eelderwolde leverden we deze strakke combinatie, die precies aan de verwachtingen van de bewoners voldoet.

Een trap naar verwachtingen

Vraag naar uw mogelijkheden

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over de (ver)bouwtekeningen van uw woning beschikken. De ervaring leert dat zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoet én, niet geheel onbelangrijk, betaalbaar is. Als u in een vroeg stadium bij ons informeert, kunnen we u stress besparen en bijstaan waar nodig.

De mogelijkheden van dichtbij bekijken

Dit project in Eelderwolde is een voorbeeld van alle verschillende trappen die we maken. Wilt u eens kijken wat we voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom. Dan kunt u meteen kennis met ons én ons werk maken.