• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Dortmund’

Trap 'Dortmund'

Industrieel design

Dortmund heeft de bijnaam: Staalstad. Dit komt doordat de stad en haar omgeving in de 19e en 20e eeuw het centrum van mijnbouw en staalindustrie was. Onze trap ‘Dortmund’ is industrieel uitgevoerd met dikke stalen profielen.

Industrieel design

Onze trap ‘Dortmund’ bestaat uit een fors frame dat gemaakt is van staal. Deze stalen balken zijn behandeld met een matzwarte poedercoating. Voor de treden is er gekozen voor robuust eikenhout, dat behandeld een beschermende olie in de kleur chocolat brown. Bij de balustrade kunnen we zien, dat er gekozen is voor een glazen paneel.

Het glaswerk in combinatie met het industriële staalwerk, geeft de trap een zeer moderne uitstraling. Bij de binnenboom is ervoor gekozen om deze te maken uit een strip staal, waardoor de treden vrijwel strak tegen de muur geplaatst worden. De buitenboom is vervaardigd uit een robuust U-profiel wat de trap een zeer stoere uitstraling geeft.

 

 

Op maat gemaakte trap bestellen

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is. Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.