• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Breda

Trappen Breda

Een nieuwe trap in Breda

Een nieuwe trap uitzoeken voor uw woning of bedrijf in Breda. Niet iets wat u waarschijnlijk elke dag doet. Wel iets wat u goed wilt aanpakken, aangezien de trap wel heel prominent aanwezig is/gaat zijn. We willen u graag helpen.

We zijn niet gevestigd in Breda, maar in het hoge noorden (Friesland). Maar in ons eigen trappenfabriek maken en leveren we trappen voor iedereen die ernaar op zoek is. We zijn daarom ook regelmatig in Noord-Brabant te vinden.

Welke trappen zijn er?

Over het algemeen hebben we verschillende trappen beschikbaar, van modern tot klassiek. Hieronder een kleine selectie:

Open trap

Maatwerk trappen

Zoveel mensen, zoveel wensen. We smeden uw wensen en onze eindeloze mogelijkheden samen tot een trap die perfect aansluit bij wat u voor ogen had. Er is dus heel wat mogelijk en er zijn vele materialen om uit te kiezen, zoals (vuren)hout. Het spreekt voor zich dat we uw trap in Breda op maat gemaakt leveren. Naast dat het bij uw wensen moet passen, moet het ook fysiek passen.

Inmeetservice

Zelf de trap opmeten hoeft niet. Dat nemen wij u graag uit handen. Handig, wat zo weten we u meteen te vertellen wat wel of niet mogelijk is. Lees meer over onze inmeetservice.

Nieuw of renovatie

Vaak is renovatie ook al een prachtig alternatief voor een nieuwe trap. Want misschien bent u uitgekeken op de huidige trap of zijn bepaalde elementen versleten. En veiligheid is uiteraard een belangrijk aspect bij trappen. Naast het maken en leveren van nieuwe trappen, kunt u ons dan ook te allen tijde inschakelen voor renovatie. U heeft weer een nieuwe trap én het is vaak nog goedkoper dan compleet nieuw. Lees meer over traprenovatie.

Waarom De Vries Trappen?

  • Van advies tot montage door eigen medewerkers
  • We maken alles voor u zelf. Daardoor kunnen we snel leveren.
  • perfecte planning en betrouwbare levertijden
  • Sinds 2001 FSC gecertificeerd.

Doe alvast inspiratie op

Benieuwd naar ons werk en/of wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Blader door onze collectie trappen, welke we door de jaren heen hebben ontworpen en gemaakt.