• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Breda

Trappen in Breda

Maatwerk trappen in Breda

Op zoek naar trappen in Breda? Niet iets wat je waarschijnlijk elke dag doet. Wel iets wat je goed wilt aanpakken, aangezien de trap wel heel prominent aanwezig is/gaat zijn. We willen je graag helpen.

We zijn niet gevestigd in Breda, maar in het hoge noorden (Friesland). Maar in ons eigen trappenfabriek maken en leveren we trappen voor iedereen die ernaar op zoek is. We zijn daarom ook regelmatig in Noord-Brabant te vinden.

Verschillende soorten trappen

Over het algemeen hebben we verschillende trappen beschikbaar, van modern tot klassiek. Hieronder een kleine selectie:

Open trap

De perfecte trap in Breda

Zoveel mensen, zoveel wensen. We smeden je wensen en onze eindeloze mogelijkheden samen tot een trap die perfect aansluit bij wat je voor ogen had. Er is dus heel wat mogelijk en er zijn vele materialen om uit te kiezen, zoals (vuren)hout. Het spreekt voor zich dat we je trap in Breda op maat gemaakt leveren. Naast dat het bij je wensen moet passen, moet het ook fysiek passen.

Inmeetservice

Zelf de trap opmeten hoeft niet. Dat nemen wij je graag uit handen. Handig, wat zo weten we je meteen te vertellen wat wel of niet mogelijk is. Lees meer over onze inmeetservice.

Nieuw of renovatie

Vaak is renovatie ook al een prachtig alternatief voor een nieuwe trap. Want misschien ben je uitgekeken op de huidige trap of zijn bepaalde elementen versleten. En veiligheid is uiteraard een belangrijk aspect bij trappen.

Naast het maken en leveren van nieuwe trappen, kun je ons partnerbedrijf Next Step Traprenovatie ook te allen tijde inschakelen voor renovatie. Je hebt weer een nieuwe trap én het is vaak nog goedkoper dan compleet nieuw.

Waarom De Vries Trappen?

  • Van advies tot montage door eigen medewerkers.
  • We maken alles zelf. Daardoor kunnen we snel leveren.
  • Perfecte planning en betrouwbare levertijden.
  • Sinds 2001 FSC®-gecertificeerd.

Inspiratie opdoen

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot trappen in Breda? In onze digitale catalogus hebben we alle opties voor je op een rijtje gezet. Of doe alvast inspiratie op door voorbeelden onze trappen te bekijken op de inspiratiepagina en/of projectpagina.