• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Eindhoven

Trappen Eindhoven

Trap op maat voor u in Eindhoven

Zoveel mensen, zoveel wensen en dus zoveel trappen. Bij De Vries Trappen maken we ze dan ook op maat. Op maat betekent: letterlijk (het moet wel in uw woning passen) maar ook moet de trap aansluiten bij uw wensen en voorkeuren.

We zijn niet gevestigd in Eindhoven, maar leveren wel geregeld trappen bij u in de regio. U vindt ons in het hoge noorden in Friesland. Vanuit daar maken en leveren we trappen voor woningen in Eindhoven en daarbuiten.

Verschillende trappen

U kunt bij ons kiezen uit een wel heel ruim aanbod aan trappen. Het mooie is dat u daar zelf een mix van kan maken. Bijvoorbeeld de stootborden van trap A en de leuning van trap B, maar dan wel een andere kleur. Natuurlijk zijn we er voor u om u door de figuurlijke bomen het bos nog wel goed te kunnen zien. We adviseren u dus graag. Doe alvast eens wat inspiratie op.

Open
Dicht
Klassiek
Modern

Tip: laat u goed adviseren

De kans is groot dat u niet elke dag een trap koopt. En een trap is wel een heel prominent onderdeel van uw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wilt u natuurlijk zeker zijn dat uw keuze voor de trap de juiste is.

Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

FSC gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Renovatie van uw trap in Eindhoven

Is uw trap verder prima maar kunnen de stootborden bijvoorbeeld wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kunnen we u ook gewoon helpen met renovatie. Dat is ook nog eens goedkoper dan wanneer u voor geheel nieuw kiest. Lees meer over onze traprenovaties.