• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Eindhoven

Trappen Eindhoven

Uw trap op maat in Eindhoven

Bent u op zoek naar een trap op maat voor uw woning of bedrijf in of rondom Eindhoven? Wij denken graag met u mee om uw unieke trap samen te stellen. Bij ons wordt het woord “op maat” erg letterlijk genomen en door ons innovatieve machinepark kunnen wij gemakkelijk uw trap tot op de millimeter nauwkeurig produceren.

Onze fabriek is gevestigd in het Friese Heerenveen en vanuit hier leveren en monteren we door heel Nederland onze trappen. Onze monteurs monteren wekelijks trappen in het gezellige Noord Brabant.

 

Verschillende trappen

Bij ons hebt u de keuze uit een zeer ruim aanbod aan trappen. Wij maken graag samen met u, uw trap uniek. Heeft u een mooie trap gezien, maar wilt u de elementen van een andere trap verwerken in uw trap? Geen enkel probleem, bij ons kunt u bijvoorbeeld de stootborden van trap A combineren met de treden van trap B en de leuningen van trap C. U bent altijd welkom bij ons om inspiratie op te doen en daarbij geven wij u graag advies. Thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier onze mooiste trappen op onze inspiratiepagina!

Open
Dicht
Klassiek
Modern

Tip: laat u goed adviseren

Een trap kopen, dat is geen dagelijkse bezigheid. Toch is een een trap wel een heel prominent onderdeel van uw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wilt u natuurlijk zeker zijn dat uw keuze voor de trap de juiste is.

Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Zelf de handen uit de mouwen steken?

Zelf een trap monteren, lijkt u dat iets? Misschien is onze webshop Trappenmaat dan wel wat voor u. In onze webshop kunt u in 8 makkelijke stappen uw trap samenstellen. Al vanaf 8 werkdagen ontvangt u dan een bouwpakket waarmee u zelf aan de slag kan!

Renovatie van uw trap in Eindhoven

Is uw trap verder prima maar kunnen de stootborden bijvoorbeeld wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kunnen we u ook gewoon helpen met renovatie. Dat is ook nog eens goedkoper dan wanneer u voor geheel nieuw kiest. Lees meer over onze traprenovaties.