• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Eindhoven

Trappen in Eindhoven

Jouw trap op maat in Eindhoven

Bent je op zoek naar een trap op maat voor jouw woning of bedrijf in of rondom Eindhoven? Wij denken graag met je mee om jouw unieke trap samen te stellen. Bij ons wordt het woord “op maat” erg letterlijk genomen en door ons innovatieve machinepark kunnen wij gemakkelijk jouw trap tot op de millimeter nauwkeurig produceren.

Onze fabriek is gevestigd in het Friese Heerenveen en vanuit hier leveren en monteren we door heel Nederland onze trappen. Onze monteurs monteren wekelijks trappen in het gezellige Noord Brabant.

 

Verschillende trappen

Bij ons heb je de keuze uit een zeer ruim aanbod aan trappen. Wij maken graag samen met jou, jouw trap uniek. Heb je een mooie trap gezien, maar wil je de elementen van een andere trap verwerken in jouw trap? Geen enkel probleem, bij ons kun je bijvoorbeeld de stootborden van trap A combineren met de treden van trap B en de leuningen van trap C. Je bent altijd welkom bij ons om inspiratie op te doen en daarbij geven wij je graag advies. Thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier onze mooiste trappen op onze inspiratiepagina!

Open
Dicht
dichte trappenKlassiek
Trappenfabriek FlevolandModern

Tip: laat je goed adviseren

Een trap kopen, dat is geen dagelijkse bezigheid. Toch is een een trap wel een heel prominent onderdeel van jouw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wil je natuurlijk zeker zijn dat jouw keuze voor de trap de juiste is.

Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten jou alles te vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.

FSC®-gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC®-gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Zelf de handen uit de mouwen steken?

Zelf een trap monteren, lijkt je dat iets? Misschien is onze webshop Trappenmaat dan wel wat voor jou. In onze webshop kun je in 8 makkelijke stappen jouw trap samenstellen. Al op korte termijn ontvang je dan een bouwpakket waarmee je zelf aan de slag kan!

Renovatie van jouw trap in Eindhoven

Is jouw trap verder prima maar kunnen de stootborden bijvoorbeeld wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kunnen we jou ook gewoon helpen met renovatie. Dat is ook nog eens goedkoper dan wanneer je voor geheel nieuw kiest. Lees meer over onze traprenovaties.