• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Projecten / Project | Trappen op maat in een luxe villa in Zeist!

Trappen op maat in een luxe villa in Zeist

Concept Architectuurwonen

In samenwerking met bouwbedrijf Lichtenberg werken wij vanuit het concept Architectuurwonen. Hierbij kunnen de bewoners in een keuzekoperslijst een keuze maken uit verschillende luxe trappen.

Huistype Boswitje

In dit geval hebben we trappen geplaatst een woning van het type Boswitje’, een typisch Gooische villa met een romantische uitstraling. In deze woningen konden de bewoners onder andere kiezen uit de types Lotus, Ribionia en Camelia. Deze traptypen worden door Lichtenberg aangeboden en bevatten elementen uit onze trappen.

Trapsgewijze informatie 

Deze villa werd voorzien van twee wit gegronde hardhouten onderkwart trappen. Er is hierbij gekozen voor een dichte en een open trap, beide voorzien van RVS slijtstrips. De traptreden zijn geplaatst in een geneste boom met regels onder en boven. De dekregel is kantig, evenals de muurleuning die gemonteerd is aan een RVS drager. De trap op de benedenverdieping heeft een enkele vierkante bloktrede, een sierlijke aanvulling op het interieur! In de diamantkop, groeven en facetkanten op de trapspil zijn duidelijk elementen van de Turijn trap terug te zien.

Kijkje in Zeist

Nieuwsgierig geworden naar de trappen? Een paar mooie foto’s van ons bezoekje aan de villa in Zeist kunnen natuurlijk niet achterwege blijven. Bekijk ze hieronder in de fotoslider!

Zeist Trap Turijn
Zeist Trap Turijn 1
Zeist Trap Turijn 2
Zeist Trap Turijn 5
Zeist trap turijn 6

Ook benieuwd naar de rest van het interieur van de villa? Neem een kijkje op de website van Architectuurwonen.