• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Barneveld

Trappen Barneveld

Trap kopen nabij Barneveld

Nieuwe trap nodig voor uw woning in/om het prachtige Gelderse Barneveld? Dan kiest u voor de best mogelijke gebruikerservaring en veiligheid, maar zeker ook voor het design. Een trap is een belangrijk object in uw woning en is niet alleen functioneel, onze trappen zijn ook nog eens erg mooi en worden strak afgewerkt.

We zijn inderdaad niet gevestigd bij u in Barneveld, maar in het Friese Heerenveen. Omdat we wel landelijk leveren, komen we ook regelmatig in Gelderland.

Elke gewenste trap

Bij De Vries Trappen kunnen we u elke gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek. Van een moderne trap tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Dat maakt dat uw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt. Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit. Hieronder enkele voorbeelden:

Eerlijk advies

Er zijn echt eindeloos veel mogelijkheden om uw toekomstige trap in Barneveld samen te stellen. We begrijpen dat dat keuzestress kan opleveren. We denken uiteraard graag met u mee en geven u altijd passend en eerlijk advies. Dat maakt dat keuzes maken net wat eenvoudiger en fijner maakt.

Onze vakmensen weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal voor de traptreden. Of uit welke opties u kunt kiezen als het gaat om (extra) veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht.

Bel of mail ons daarom gerust eens voor al uw vragen en voor een eerlijk advies.

Onze webshop Trappenmaat

Vindt u het geen probleem om juist zelf bezig te gaan met het monteren van uw nieuwe trap? Met onze webshop Trappenmaat stelt u in 8 stappen al gemakkelijk een houten trap samen. Deze wordt vervolgens bij u afgeleverd als een bouwpakket. U kunt dan zelf op eigen gemak bezig gaan met de montage van uw trap.

Meer weten over Trappenmaat
FSC gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Waarom De Vries Trappen?

We werken vanuit Heerenveen. Vanuit Barneveld bent u via de A28 en A38 binnen no-time bij ons. Of wij bij u. We maken alles zelf. Dat maakt dat we niet afhankelijk zijn van derden en we de kwaliteit van uw trap kunnen garanderen.

Onze monteurs regelen verder alles voor u. Ook het weghalen van de oude trap (mits aanwezig) doen ze voor u. En u kunt verzekerd zijn van kwaliteit. Dat zeggen wij niet alleen, dat bewijst ook het KOMO Keurmerk, dat we bij ons dragen. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we u hebben beloofd.