• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Barneveld

Trappen in Barneveld

Trap kopen nabij Barneveld

Nieuwe trap nodig voor jouw woning in/om het prachtige Gelderse Barneveld? Dan kies je voor de best mogelijke gebruikerservaring en veiligheid, maar zeker ook voor het design. Een trap is een belangrijk object in jouw woning en is niet alleen functioneel, onze trappen zijn ook nog eens erg mooi en worden strak afgewerkt.

We zijn inderdaad niet gevestigd bij jou in Barneveld, maar in het Friese Heerenveen. Omdat we wel landelijk leveren, komen we ook regelmatig in Gelderland.

Soorten trappen in Barneveld

Bij De Vries Trappen kunnen we elke gewenste trap voor jou maken in onze eigen fabriek. Van een moderne trap tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Dat maakt dat jouw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt. Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit. Hieronder enkele voorbeelden:

trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
soorten trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland

Eerlijk advies

Er zijn echt eindeloos veel mogelijkheden om jouw toekomstige trap in Barneveld samen te stellen. We begrijpen dat dat keuzestress kan opleveren. We denken uiteraard graag met je mee en geven je altijd passend en eerlijk advies. Dat maakt dat keuzes maken net wat eenvoudiger en fijner maakt.

Onze vakmensen weten jou alles te vertellen waar jij rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal voor de traptreden. Of uit welke opties je kunt kiezen als het gaat om (extra) veiligheid. Maar ook zaken waar je in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht.

Bel of mail ons daarom gerust eens voor al jouw vragen en voor een eerlijk advies.

Onze webshop Trappenmaat

Vind je het geen probleem om juist zelf bezig te gaan met het monteren van jouw nieuwe trap? Deze wordt vervolgens bij jou thuis afgeleverd als een bouwpakket. Je kunt dan zelf, op eigen gemak, bezig gaan met de montage van jouw trap.

Meer weten over Trappenmaat
FSC®-gecertificeerd

Met de productie van trappen voor Barneveld houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC®-gecertificeerd noemen. Jouw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Waarom De Vries Trappen?

We werken vanuit Heerenveen. Vanuit Barneveld ben je via de A28 en A38 binnen no-time bij ons. Of wij bij jou. We maken alles zelf. Dat maakt dat we niet afhankelijk zijn van derden en we de kwaliteit van jouw trap kunnen garanderen.

Onze monteurs regelen verder alles voor jou. Ook het weghalen van de oude trap (mits aanwezig) doen ze voor je. En je kunt verzekerd zijn van kwaliteit. Dat zeggen wij niet alleen, dat bewijst ook het KOMO-Keurmerk, dat we bij ons dragen. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we jou hebben beloofd.