• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappen Purmerend

Trappen in Purmerend

Op zoek naar trappen in Purmerend? Kies voor de kwaliteit van De Vries Trappen. Van de meest standaard tot de meest complexe trap, wij zorgen voor een 100% tevredenheidsgarantie én een vaste prijs.

Een trap op maat in Purmerend

Voor maatwerk trappen in Purmerend ben je bij De Vries Trappen op de juiste plek. We komen graag langs om een nieuwe trap in te meten. Bij De Vries Trappen houden we altijd alles in eigen hand. Van het ontwerp tot de productie in onze fabriek en de montage van trappen in Purmerend. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

We maken bij onze houten trappen uitsluitend gebruik van FSC®-gecertificeerd hout. Dit betekent dat ons hout afkomstig uit goed beheerde bossen volgens FSC®-richtlijnen. Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast verantwoord hout is ons productieproces ook nog eens zo efficiënt mogelijk ingericht. Hierdoor gebruiken we zo min mogelijk energie en wordt er weinig afval achtergelaten.

Vraag offerte aan

In de stijl die jij wenst!

Je kunt voor vele soorten trappen bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor klassieke trappen, moderne trappen of design trappen. Bepaal of het een open trap of dichte trap moet worden. Een open trap is een trap zonder stootborden, waardoor je door de treden heen kunt kijken.

Daarentegen zitten er bij de dichte trap wel stootborden tussen de treden. Naast reguliere trappen kun je eveneens bij ons terecht voor bijvoorbeeld een vaste zoldertrap, luie trap of keldertrap. Hieronder worden de verschillende uitvoeringen en type trappen verder beschreven.

Soorten trappen in Purmerend

Er is een scala aan mogelijkheden op het gebied van trapsoorten die je in Purmerend kunt laten plaatsen. Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan onze pagina ‘soorten trappen’ of neem contact met ons op.

 • Open trap: creëert een ruimtelijk effect door de open uitstraling
 • Dichte trap: houdt meer warmte vast en houdt geluid tegen
 • Bordestrap: een bordestrap wordt ook vaak gekozen vanwege zijn stijlvolle uitstraling in het interieur
 • Antislip trap: de speciale toplaag voorkomt dat je uitglijdt op deze trap
 • Vaste zoldertrap: veilig en gemakkelijk in gebruik in vergelijking met een vlizotrap
 • Moderne trap: trap met een moderne uitstraling naar jouw wens, bijvoorbeeld met betonlook traptreden
 • Klassieke trap: trap met een luxe en sfeervolle uitstraling die past in bestaande en nieuwbouwwoningen

Grondvormen

Bij het samenstellen van jouw gewenste trap kun je kiezen uit diverse grondvormen.

houten trappenTrap 'Dubai'
houten trappenTrap 'Las Palmas'
houten trappenTrap 'Boston'
houten trappenTrap 'Split'

Trappen kopen in Purmerend

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen in Purmerend? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers. Je eigen trap plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Is een bestaande trap toe aan vernieuwing? Overweeg dan traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dankzij de kwalitatieve overzettreden is de trap weer als nieuw.