• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappen Leeuwarden

Trappen in Leeuwarden

Of je nu honderden exemplaren zoekt of een unieke eyecatcher voor in een huis of bedrijfspand, De Vries Trappen is de trappenfabriek die je zoekt. Lees snel verder over onze maatwerk trappen in Leeuwarden.

De maatwerk trappen in Leeuwarden

De maatwerk trappen van De Vries Trappen passen naadloos in het interieur. Dankzij de vele mogelijkheden qua materialen voor de constructie, treden en stootborden, is er voor iedereen een passende trap te maken. Als trapspecialisten hebben we al vele trappen ontworpen en geplaatst. Ben je benieuwd naar een aantal voorbeelden hiervan? Laat je inspireren door onze projecten.

Maatwerk betekent dat we graag langskomen om een nieuwe trap in te meten. Dit noemen we de inmeetservice. De Vries Trappen is gevestigd in het Friese Heerenveen en levert door heel Nederland. Van tevoren wordt het proces duidelijk gecommuniceerd, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Na de montage van de trap profiteert de klant van vijf jaar garantie.

Vraag offerte aan

Passend bij het interieur

Hout is het ideale materiaal voor trappen in Leeuwarden. De warme en knusse uitstraling van een houten trap is voor iedere ruimte een aanwinst. Er zijn 16 houtsoorten zodat de klant voor iedere gewenste stijl kan kiezen. Het hout dat gebruikt wordt is milieuvriendelijk. Een deel van het hout komt uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië. Een ander deel komt eveneens uit verantwoord beheerde bossen met een FSC®-certificaat. Bovendien is ons productieproces efficiënt en duurzaam ingericht.

Soorten houten trappen in Leeuwarden

Trappen vind je in alle soorten en maten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van trappen in Leeuwarden? Bekijk dan onze pagina ‘soorten trappen’ of neem contact met ons op.

 • Open trap: creëert een ruimtelijk effect door de open uitstraling.
 • Dichte trap: houdt meer warmte vast en houdt geluid tegen.
 • Bordestrap: een bordestrap wordt ook vaak gekozen vanwege zijn stijlvolle uitstraling in het interieur.
 • Antislip trap: de speciale toplaag voorkomt dat je uitglijdt op deze trap.
 • Vaste zoldertrap: veilig en gemakkelijk in gebruik in vergelijking met een vlizotrap.
 • Moderne trap: trap met een moderne uitstraling naar jouw wens, bijvoorbeeld met betonlook traptreden.
 • Klassieke trap: trap met een luxe en sfeervolle uitstraling die past in bestaande en nieuwbouwwoningen

Grondvormen

Bij het samenstellen van trappen in Leeuwarden kun je kiezen uit diverse grondvormen.

houten trappenTrap 'Dubai'
houten trappenTrap 'Las Palmas'
houten trappenTrap 'Boston'
houten trappenTrap 'Split'

Trappen kopen in Leeuwarden

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen in Leeuwarden? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers. Je eigen trap plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Is een bestaande trap toe aan vernieuwing? Overweeg dan traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dankzij de kwalitatieve overzettreden is de trap weer als nieuw.