• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Betonlook traptreden

Betonlook traptreden

Het voordeel van betonlook traptreden is dat je ze in elk interieur kunt toepassen. Zowel in een zakelijke ruimte als een moderne omgeving kies je voor een betonlook trap. Vaak wordt beton gecombineerd met hout voor een warme uitstraling in de ruimte.

Kies voor betonlook traptreden

Bestaande betonlook traptreden kunnen bekleed worden met overzettreden. Dit kan gerealiseerd worden door Next Step Traprenovatie, renovatietak van De Vries Trappen. De traptreden lijken van beton maar het zijn wel degelijk houten traptreden. Zo komt het beste van twee werelden samen: warmte en comfort van hout en een stoere betonlook.

Er wordt hierbij gebruikgemaakt van HPL, oftewel High Pressured Laminate. Dit houdt in dat afzonderlijke lagen zijn samengeperst tot één: de basislaag, de decorlaag en de toplaag. De toplaag van de betonlook traptreden is steenhard en bovendien kras- en slijtvast. Daarnaast zijn ze uniek vanwege de aangebrachte groeven. Op die manier zijn er geen antislip strips meer nodig en is de trap extra veilig.

Vraag offerte aan

Snelle levertijd voor betonlook traptreden

De nieuwe overzettreden van Next Step Traprenovatie hebben een super snelle levering. De overzettreden worden zonder hak- en breekwerk aangebracht over de bestaande traptreden. In één dag is de versleten trap omgetoverd tot droomtrap!

Weet je zelf precies wat je nodig hebt, en is het voor ons slechts een kwestie van checken en produceren van de betonlook traptreden? Geef dan zo duidelijk mogelijk de afmetingen van jouw traptreden door. Nog liever ontvangen wij een tekening van jou, bij voorkeur als DWG of DXF bestandstype.

Betonlook traptreden
Betonlook traptreden
Betonlook traptreden

Een betonlook trap van hout!

Bij De Vries Trappen bestel je complete houten trappen. Dit zijn maatwerk trappen waarbij ook gekozen kan worden voor betonlook traptreden. Alle wensen kunnen doorgegeven worden. Zo kan er ook bepaald worden of het een open trap of dichte trap moet worden. Beide opties hebben zo hun voordelen. Een open trap zorgt voor extra licht en een ruimtelijker gevoel. Een dichte trap is juist ideaal vanwege het dempen van geluid en de isolerende werking.

Wij zijn echte liefhebbers van hout. Vandaar dat je kunt kiezen uit tal van houtsoorten. Deze houtsoorten zijn niet alleen heel bewerkelijk en sterk, maar ook erg milieuvriendelijk. Iedere houtsoort heeft een unieke uitstraling. Naast betonlook kan er ook gekozen worden voor luxe donker notenhout of licht essenhout. Het is allemaal mogelijk bij De Vries Trappen.

Betonlook traptreden: de kosten

De kosten voor het door ons laten maken van een houten trap met betonlook traptreden zijn afhankelijk van de wensen en voorkeuren. Vraag gerust eens een offerte aan. Daarin leggen we alles voor je vast: van fabricage, levering tot het plaatsen. Natuurlijk is deze offerte vrijblijvend.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Traptreden vervangen of zelf je trap monteren?

Wil je graag nieuwe betonlook overzettreden? Kies dan voor traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dit is een traprenovatietak van De Vries Trappen. De vakmannen voeren dagelijks traprenovaties uit. Dit is mogelijk zonder hak- en breekwerk en je trap is binnen één dag gereed.

Wanneer je je eigen trap wilt monteren, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten. Doorloop de acht stappen in onze configurator en ontvang op korte termijn een bouwpakket op maat thuis.