• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Traprenovatie betonlook

Traprenovatie betonlook

Het door ons ontwikkelde Next Step is een goed voorbeeld van ons streven in duurzaamheid. Van dit materiaal worden zowel massieve traptreden gemaakt als overzettreden voor traprenovaties. Deze renovaties worden uitgevoerd door ons dochterbedrijf Next Step traprenovatie B.V. De overzettreden zijn bekleed met een HPL-toplaag. De toplaag is zeer slijtvast en antislip. De milieuvriendelijke overzet treden kunnen worden geleverd in een design naar keuze. Next Step is een geschikt alternatief voor tropisch hardhout door alle verschillende houttint-designs die we bieden. Maar wat misschien nog wel het meest populair is, is een betonlook uitstraling. Op deze pagina vertellen we wat meer over het design van de traprenovatie betonlook.

Next Step

Met de honderd jaar ervaring die De Vries Trappen heeft opgedaan is Next Step ontwikkeld. We kunnen Next Step toepassen in het maken van treden voor een nieuwe trap, maar ook als overzettreden die gebruikt kunnen worden met een traprenovatie. We hebben bewust gekozen voor een HPL toplaag met een FSC certificaat, en niet voor CPL zoals de meeste concurrenten doen. HPL wordt onder een veel hogere druk samengeperst dan dat bij CPL gebeurt. Hierdoor is HPL harder en slijtvaster. Bij Next Step wordt er kwalitatief- en duurzaam materiaal gebruikt.

Alle designs van Next Step zijn voorzien van een unieke antislip coating en een slijtvaste toplaag, ook wanneer je voor betonlook traptreden kiest. Hierdoor is de trap veilig en kindvriendelijk. Doordat de toplaag volledig waterdicht is, is het simpel weg een doekje er over en klaar. De trap is dus onderhoudsvrij.

Traprenovatie betonlook

De betonlook is de trend van deze tijd. We hebben ook al veel traprenovaties mogen doen waarbij ons design Narvic Dock erg populair was. Dit design zorgt ervoor dat het lijkt als of de treden zijn gemaakt van beton, maar dat zijn ze niet. De basis van de treden is hout, hierdoor voelen de treden warmer en comfortabeler aan. Bekijk hier wat voorbeelden van traprenovaties met ons Narvic Dock [3243] design.

Voorbeelden Narvic Dock

Met Next Step kunnen wij niet alleen de trap een betonnen look geven, maar ook betonnen trappen renoveren. Ben je geïnteresseerd in het renoveren van een betonnen trap?

Lees meer over: renovatie betonnen trap

Diverse designs

Met onze uitgebreide decorcollectie die bestaat uit diverse designs, kun je ook variëren op het gebied van materiaal gebruik. De designs zijn geïnspireerd op de trends van dit moment. Een luxe uitstraling kan gecreëerd worden door een robuuste betonlook te combineren met stootborden van een houtstructuur, of andersom. Stootborden stralen luxe uit, ook wanneer diverse designs worden gecombineerd. Bij de collectie op de website van Next Step kun je meer te weten komen over de diverse designs.