• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Traprenovatie betonlook

Traprenovatie betonlook

Het door ons ontwikkelde Next Step is een goed voorbeeld van ons streven in duurzaamheid. Van dit materiaal worden zowel massieve traptreden gemaakt als overzettreden, bijvoorbeeld voor een traprenovatie met betonlook. Deze renovaties worden uitgevoerd door onze renovatietak Next Step traprenovatie. De overzettreden zijn bekleed met een HPL-toplaag. De toplaag is zeer slijtvast en antislip.

De milieuvriendelijke overzettreden kunnen worden geleverd in een design naar keuze. Een traprenovatie betonlook tot houtlook, de mogelijkheden zijn zeer divers. Next Step is een geschikt alternatief voor tropisch hardhout door alle verschillende houttint-designs die we bieden. Maar wat misschien nog wel het meest populair is, is een betonlook uitstraling. Op deze pagina vertellen we wat meer over het design van de traprenovatie betonlook.

De voordelen van Next Step

Met de honderd jaar ervaring die De Vries Trappen heeft opgedaan is Next Step ontwikkeld. We kunnen Next Step toepassen in het maken van treden voor een nieuwe trap, maar ook als overzettreden die gebruikt kunnen worden met een traprenovatie. We hebben bewust gekozen voor een HPL toplaag met een FSC®-certificaat, en niet voor CPL zoals de meeste concurrenten doen. HPL wordt onder een veel hogere druk samengeperst dan dat bij CPL gebeurt. Hierdoor is HPL harder en slijtvaster. Bij Next Step wordt er kwalitatief- én duurzaam materiaal gebruikt.

Alle designs van Next Step zijn voorzien van een unieke antislip coating en een slijtvaste toplaag, ook wanneer je voor betonlook traptreden kiest. Hierdoor is de trap veilig en kindvriendelijk. Doordat de toplaag volledig waterdicht is, is het simpelweg een doekje erover en klaar. De trap is dus onderhoudsvrij.

Traprenovatie betonlook

De betonlook is de trend van deze tijd. We hebben ook al veel traprenovaties mogen doen waarbij ons design Narvic Dock erg populair was. Dit design zorgt ervoor dat het lijkt als of de treden zijn gemaakt van beton, maar dat zijn ze niet. De basis van de treden is hout, hierdoor voelen de treden warmer en comfortabeler aan. Bekijk hier wat voorbeelden van traprenovaties met ons Narvic Dock [3243] design.

Voorbeelden Narvic Dock

Betonlook overzettreden

De betonlook overzettreden zijn de trend van deze tijd. We hebben ook al veel traprenovaties mogen doen waarbij het design Narvic Dock erg populair was. Dit design zorgt ervoor dat het lijkt alsof de treden zijn gemaakt van beton, maar dat zijn ze niet. De basis van de treden is hout, hierdoor voelen de treden warmer en comfortabeler aan. Bekijk de voorbeelden met ons Narvic Dock [3243] design.

Met Next Step kunnen wij niet alleen de trap een betonlook geven, maar ook volledige betonnen trappen renoveren. Ben je geïnteresseerd in het renoveren van een betonnen trap? Vraag een offerte aan en kom de kosten van jouw traprenovatie te weten.

Offerte aanvragen voor traprenovatie

Diverse designs

Met onze uitgebreide decorcollectie die bestaat uit diverse designs, kun je ook variëren op het gebied van materiaal gebruik. De designs zijn geïnspireerd op de trends van dit moment. Een luxe uitstraling kan gecreëerd worden door robuuste betonlook overzettreden te combineren met stootborden in een houtstructuur, of andersom. Stootborden stralen luxe uit, ook wanneer diverse designs worden gecombineerd. Bij de collectie op de website van Next Step kun je meer te weten komen over de diverse designs. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat je adviseren door de verkopers!