• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trapspijlen

Trapspijlen

Wat zijn trapspijlen?

Trapspijlen zijn verticale stangen of staven die deel uitmaken van de balustrade of van het vloerhek van een trap. Ze staan tussen de trapleuning en de trapboom, het tredeoppervlak en/of de dekregel. Ze dienen voor de veiligheid. Trapspijlen voorkomen dat kleine kinderen en huisdieren door de openingen tussen de leuning en de trap vallen.

Trapspijlen kunnen ook een decoratieve functie hebben en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder hout, staal en RVS, om de uitstraling van de trap en het interieur te versterken.

Benieuwd naar andere termen en betekenissen? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide pagina over traptermen.

Witte of zwarte trapspijlen

Het kiezen van witte of zwarte trapspijlen kan een stijlvol statement maken in je huis. Witte spijlen bieden een frisse look, terwijl zwarte spijlen een gevoel van elegantie en moderniteit toevoegen. De keuze tussen deze twee opties hangt af van je persoonlijke smaak en de huidige inrichting van je huis.

Bestel je een maatwerk trap? Wij leveren onze spijlen altijd wit gegrond af.

Op zoek naar een nieuwe trap?

Vraag meteen een offerte aan of neem contact op om de kosten voor jouw nieuwe trap te ontdekken. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Vraag offerte aan