• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trapleuning

Trapleuning

Trapleuningen, je vindt ze in alle soorten en maten. Of je nu een klassieke, moderne of een volledig unieke trap met trapleuningen zoekt, wij bieden je alles wat je nodig hebt. Heb je meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Houten trapleuningen

Het selecteren van een trap is geen dagelijkse taak en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. In ons assortiment vind je een breed scala aan grondvormen. Het unieke aan ons aanbod is dat je verschillende elementen kunt combineren naar jouw voorkeur.

Er zijn verschillende opties qua houten trapleuningen. Het voordeel is dat wij gebruikmaken van verschillende houtsoorten, zoals eiken, essen en beuken. Laat je inspireren door onze voorbeeldprojecten.

Benieuwd naar andere termen en betekenissen? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide pagina over traptermen.

Zwart of wit design

Kies voor een moderne uitstraling met onze zwart of wit gelakte trapleuningen. Perfect voor wie een strak en eigentijds design wenst. Deze leuningen vormen een opvallend contrast met traditionele houten trappen of gaan juist naadloos samen met een modern interieur.

Trapleuning monteren

Kies je voor maatwerk trappen of seriematige trappen van De Vries Trappen? Ons team van experts staat klaar om je nieuwe trapleuning snel en veilig te monteren. We zorgen voor een naadloze montage van de trap, met oog voor detail en precisie.

Hoogte van een trapleuning

Volgens het Nederlandse Bouwbesluit moet de hoogte van een trapleuning tussen de 80 en 100 centimeter boven de voorkant van de trede zijn. Ontdek ook andere wet- en regelgeving die invloed kunnen hebben op trapleuningen, afhankelijk van de locatie en het type gebouw, zoals Arbo-regelgeving en gemeentelijke bouwverordeningen.

Lees verder

Op zoek naar een nieuwe trap?

Vraag meteen een offerte aan of neem contact op om de kosten voor jouw nieuwe trap te ontdekken. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Vraag offerte aan