• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenspecialist van Friesland

Trappenspecialist van Friesland

De trappenspecialist van Friesland met eigen trappenfabriek!

Wij zijn de specialisten in houten trappen, spil trappen en design trappen in Friesland.

Met onze eigen trappenfabriek in Friesland (Heerenveen) produceren wij iedere trap zoals u dat wenst. Wij werken met een team van 80 trappenspecialisten aan kwalitatief hoogwaardige trappen die aan al uw wensen zullen voldoen. Bovendien zijn we al meer dan 30 jaar de trappenspecialist van het noorden en daardoor zijn we in staat om iedere trap te leveren naar uw wens!

Bekijk alle trappen in onze showroom

De Vries Trappen heeft een eigen showroom waarin u alle trappen kunt bekijken. In de showroom vol met houten trappen, design trappen en klassieke trappen kunt u alles van dichtbij bekijken maar ook voelen! De trappen in de showroom lopen uiteen van de klassieke spiltrappen tot rvs design trappen. Neem alvast een kijkje in onze showroom vol met trappen.

FSC gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk ook rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel? Een product waarbij de natuur behouden is gebleven.

Design trappen voor Friesland

De Vries trappen levert de mooiste design trappen voor heel Friesland. Elke design is exclusief, ongeacht de prijsklasse. We hanteren strenge kwaliteitseisen voor onze design trappen. Elke design trap wordt op het afgesproken tijdstip afgeleverd en gemonteerd. Als u op zoek bent naar een trap in Friesland, dan bent u bij de Vries Trappen aan het juiste adres. Kom eens kijken in onze trappen showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Eigen fabricage trappen

De Vries Trappen kenmerkt zich door de hoge mate van vakmanschap en door het gebruik van geavanceerde technieken. Al onze trappen worden dan ook eigenhandig gebouwd in onze trappenfabriek, gevestigd in Heerenveen. Maak een afspraak en bezoek vrijblijvend onze showroom. Onze vakspecialisten zullen u ook rondleiden in onze trappenfabriek!