• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenspecialist van Friesland

Trappenspecialist van Friesland

De trappenspecialist van Friesland met eigen trappenfabriek!

Wij zijn de specialisten in houten trappen, spil trappen en design trappen in Friesland.

Met onze eigen trappenfabriek in Friesland (Heerenveen) produceren wij iedere trap zoals jij dat wenst. Wij werken met een team van 100 trappenspecialisten aan kwalitatief hoogwaardige trappen die aan al jouw wensen zullen voldoen. Bovendien zijn we al meer dan 100 jaar de trappenspecialist van het noorden en daardoor zijn we in staat om iedere trap te leveren naar jouw wens!

Bekijk alle trappen in onze showroom

De Vries Trappen heeft een eigen showroom waarin je alle trappen kunt bekijken. In de showroom vol met houten trappen, design trappen en klassieke trappen kun je alles van dichtbij bekijken maar ook voelen! De trappen in de showroom lopen uiteen van de klassieke spiltrappen tot rvs design trappen. Maak een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom vol trappen.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat we bij voorkeur kiezen voor FSC-gecertificeerd hout. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Design trappen voor Friesland

De Vries trappen levert de mooiste design trappen voor heel Friesland. Elke design is exclusief, ongeacht de prijsklasse. We hanteren strenge kwaliteitseisen voor onze design trappen. Elke design trap wordt op het afgesproken tijdstip afgeleverd en gemonteerd. Als je op zoek bent naar een trap in Friesland, dan ben je bij de Vries Trappen aan het juiste adres. Kom eens kijken in onze trappen showroom of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Ga zelf aan de slag

Heb je al eens gehoord van Trappenmaat? Trappenmaat is de webshop voor het zelf samenstellen van jouw trap. In maar een paar stappen heb jij binnen no-time een houten trap samengesteld. Een goeie oplossing als jij liever zelf aan de slag gaat.

Interesse in Trappenmaat?

Eigen fabricage trappen

De Vries Trappen kenmerkt zich door de hoge mate van vakmanschap en door het gebruik van geavanceerde technieken. Al onze trappen worden dan ook eigenhandig gebouwd in onze trappenfabriek, gevestigd in Heerenveen. Maak een afspraak en bezoek vrijblijvend onze showroom.