• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Almelo

Trappenfabriek Almelo

Bent u op zoek naar een nieuwe trap op maat voor uw project in (regio) Almelo? Met ruim 7000 vierkante meters aan productieruimte en ruim 100 werknemers is De Vries Trappen één van de grootste trappenfabrieken in Nederland. Ondanks dat wij niet gevestigd zijn in Almelo maar in het Friese Heerenveen plaatsen wij wel regelmatig trappen in dit deel van Nederland.

Ruim aanbod in trappen

In onze trappenfabriek maken wij al meer dan 100 jaar trappen in alle soorten en maten. Daarbij produceren we elke trap met alleen de beste kwaliteit. Met ons KOMO Keurmerk weet u zeker dat u de kwaliteit krijgt die wij u beloven. Hieronder enkele voorbeelden.

Wilt u eens een kijkje nemen in onze showroom in Heerenveen? Maak dan nu een afspraak om eens langs te komen.

FSC-gecertificeerd

Wij bij De Vries Trappen zijn vrienden van hout. Met hout worden meest adembenemende trappen gemaakt. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout al sinds 2001 FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Trappenmaat

In onze trappenfabriek maken wij ook trapbouwpakketten voor onze webshop Trappenmaat. In de webshop is het mogelijk om uw eigen houten trap op maat samen te stellen en te ontvangen als bouwpakket. Van het inmeten tot de keuzes van accessoires, wij helpen u door elke stap heen.

De mooiste trappen in Almelo

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor u in Rotterdam. Bekijk onze projecten of maak direct online een afspraak voor een showroom bezoek.