• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Almere

Trappenfabriek Almere

Nieuwe trap in Almere

Nieuwe trap nodig voor jouw project in Almere? In onze Trappenfabriek in Heerenveen ontwerpen en produceren wij veel verschillende soorten trappen in alle maten en soorten. Vanuit Almere is het een dik uur rijden naar Heerenveen. Wij ontvangen je graag, op afspraak, om je een tal trappen te laten zien in onze showroom en je te voorzien van het beste advies van onze adviseurs.

Vanuit onze locatie in Heerenveen leveren en monteren wij onze trappen nationaal. Onze monteurs komen graag jouw trap in Almere afleveren en natuurlijk monteren.

moderne trappen
soorten trappen

Trappen op maat voor jouw woning in Almere

Een trap is vaak niet het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van jouw woning. Toch is het echt een verbindende factor binnen jouw huis. Een verbinding tussen de verdiepingen, maar ook vanuit esthetisch oogpunt een verbindende factor. Iets om goed over na te denken!

Laat je in Almere een huis bouwen of ben je met een renovatie bezig? Dan kun je bij onze trappenfabriek terecht voor een trap die precies bij jouw interieurwensen en de afmetingen van jouw woning aansluit.

Wij nemen zorgen uit handen

De Vries Trappen bestaat al ruim 100 jaar. Dit is een groot voordeel voor jou, onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en plaatsen dagelijks verschillende trappen door heel het land. Daarbij produceren de mensen in onze trappenfabriek met verschillende houtsoorten voor ieder een trap naar wens. Verder nemen wij jou een grote zorg uit handen aangezien we het gehele traject van begin tot eind realiseren.

Onze webshop Trappenmaat

In onze trappenfabriek maken we ook bouwpakketten voor onze webshop Trappenmaat. Met Trappenmaat maken wij het voor iedereen mogelijk om zelf een houten trap op maat te bestellen. Doorloop de acht stappen in onze configurator en ontvang thuis een bouwpakket op maat. Ga vervolgens zelf aan de slag met de montage.

Meer weten over Trappenmaat

Verschillende soorten trappen

Zoals bij zoveel producten is een trap ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Wij leveren en grote diversiteit aan trappen, variërend in formaat, houtsoort, draairichting en prijs. Voor ieder wat wils! Waar je zeker van kunt zijn is dat we voor ieder interieur en ieder budget een mooie trap kunnen maken.

Onze medewerkers kunnen je altijd een passend advies geven, neem hiervoor gerust contact met ons op. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de inspiratiepagina.

Wij staan voor je klaar

Bij De Vries Trappen ben je aan het juiste adres voor een trap in Almere. Je kunt bij ons direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Heerenveen zodat je alvast een idee hebt wat voor trap in jouw woning past, maak hier een afspraak.