• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Almere

Trappenfabriek Almere

Nieuwe trap voor u in Almere

Nieuwe trap nodig voor uw project in Almere? In onze Trappenfabriek in Heerenveen ontwerpen en produceren wij veel verschillende soorten trappen in alle maten en soorten. Vanuit Almere is het een dik uur rijden naar Heerenveen. Wij ontvangen u graag, op afspraak, om u een tal trappen te laten zien in onze showroom en u te voorzien van het beste advies van onze adviseurs.

Vanuit onze locatie in Heerenveen leveren en monteren wij onze trappen nationaal. Onze monteurs komen graag uw trap in Almere afleveren en natuurlijk monteren.

Wij nemen zorgen uit handen

De Vries Trappen bestaat al ruim 100 jaar. Dit is een groot voordeel voor u, onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en plaatsen dagelijks verschillende trappen door heel het land. Daarbij produceren de mensen in onze trappenfabriek met verschillende houtsoorten voor ieder een trap naar wens. Verder nemen wij voor u een grote zorg uit handen aangezien we het gehele traject van begin tot eind realiseren.

Onze webshop Trappenmaat

In onze trappenfabriek maken we ook bouwpakketten voor onze webshop Trappenmaat. Met Trappenmaat maken wij het voor iedereen mogelijk om zelf een houten trap op maat te bestellen. Doorloop de acht stappen in onze configurator en ontvang thuis een bouwpakket op maat. Ga vervolgens zelf aan de slag met de montage.

Meer weten over Trappenmaat

Wij staan voor u klaar

Bij De Vries Trappen bent u aan het juiste adres voor een trap in Almere. U kunt bij ons direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Heerenveen zodat u alvast een idee heeft wat voor trap in uw woning past, maak hier een afspraak.