• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Lelystad

Trappenfabriek Lelystad

Heb je een nieuwe trap nodig voor een woning in of nabij Lelystad? Kies dan voor de kwaliteit van De Vries Trappen. Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van trappen in heel Nederland, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de trappenspecialist van Nederland zijn. Wij zijn dan wel niet gevestigd in Flevoland, maar vanuit onze trappenfabriek in Heerenveen zijn wij binnen een uur al in de regio Lelystad.

De juiste trap voor jou

Een trap uitzoeken is niet een dagelijkse bezigheid, je wil de juiste keuze maken. Bij ons kun je kiezen uit veel verschillende soorten trappen. Het mooie is dat je daar zelf een combinatie van kan maken. Bijvoorbeeld de trapleuning van trap A, de stootborden van trap B en de overzettreden van trap C. En in ieder gewenste kleur en/of houtsoort. In onze trappenfabriek kunnen onze experts de meest unieke trappen produceren.

Door onze jarenlange ervaring adviseren onze specialisten je graag bij de keuze van een nieuwe trap. Breng eens een bezoek aan onze showroom in Heerenveen. Maak hier online een afspraak.

design trappen
moderne trappen

Van steektrap tot bordestrap

In onze onze trappenfabriek zijn wij niet bang om een uitdaging aan te gaan. Wij produceren dagelijks veel verschillende soorten trappen. Benieuwd naar alle mogelijkheden rondom grondvormen bij De Vries Trappen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw, ook in Lelystad. Met onze eigen trappenfabriek zijn we  specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen.

Met meer dan 100 mensen in dienst is De Vries Trappen in staat om trappen te leveren naar de wens van de klant. Dat doen we met de beste service. Neem dus gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.