• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappen Wijk bij Duurstede

Trappen Wijk bij Duurstede

Ben je op zoek naar één bijzondere trap of juist meerdere trappen in Wijk bij Duurstede? Neem dan een kijkje bij de verschillende soorten trappen die aangeboden worden door De Vries Trappen. Wij denken graag met je mee.

Houten trappen op maat in Wijk bij Duurstede

Elke trap is maatwerk, daarom komen wij altijd langs om een nieuwe trap in te meten en met je mee te denken over alle mogelijkheden voor trappen in Wijk bij Duurstede. Dankzij de 100% tevredenheidsgarantie en vaste prijs zul je achteraf nooit voor verrassingen komen te staan. Met onze jarenlange ervaring zijn we als trappenspecialist vele soorten trappen en situaties tegengekomen. Hierdoor kunnen wij jou optimaal helpen, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwproject waarbij meerdere trappen nodig zijn.

Je hebt de keuze uit vele materialen, vormen en extra’s. Bepaal bijvoorbeeld of het een open trap of dichte trap moet worden. Ook qua houtsoort kun je alle kanten op. De houtsoorten zijn niet alleen heel bewerkelijk en sterk, maar ook erg milieuvriendelijk. Elke trapsoort heeft een unieke uitstraling en bijbehorende eigenschappen. De op maat gemaakte houten trappen worden aan huis in Wijk bij Duurstede geleverd.

Vraag offerte aan

Type trappen

Hieronder vind je een selectie van de verschillende uitvoeringen en type trappen die je in jouw woning in Wijk bij Duurstede kunt laten plaatsen. Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan onze pagina ‘soorten trappen’ of neem contact met ons op.

 • Open trap: creëert een ruimtelijk effect door de open uitstraling.
 • Dichte trap: houdt meer warmte vast en houdt geluid tegen.
 • Bordestrap: een bordestrap wordt ook vaak gekozen vanwege zijn stijlvolle uitstraling in het interieur.
 • Antislip trap: de speciale toplaag voorkomt dat je uitglijdt op deze trap.
 • Vaste zoldertrap: veilig en gemakkelijk in gebruik in vergelijking met een vlizotrap.
 • Moderne trap: trap met een moderne uitstraling naar jouw wens, bijvoorbeeld met betonlook traptreden.
 • Klassieke trap: trap met een luxe en sfeervolle uitstraling die past in bestaande en nieuwbouwwoningen

Grondvormen

Bij het samenstellen van jouw gewenste trap kun je kiezen uit diverse grondvormen.

houten trappenTrap 'Dubai'
houten trappenTrap 'Las Palmas'
houten trappenTrap 'Boston'
houten trappenTrap 'Split'

Trappen kopen in Wijk bij Duurstede

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen in Wijk bij Duurstede? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers. Je eigen trap plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Is een bestaande trap toe aan vernieuwing? Overweeg dan traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dankzij de hoogstaande overzettreden is de trap weer als nieuw.