• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Rotterdam

Trappen Rotterdam

Nieuw trap kopen in regio Rotterdam

Heeft u een nieuwe trap nodig voor uw woning in (regio) Rotterdam? Dan is natuurlijk de kwaliteit erg belangrijk, maar zeker ook het design. Bij De Vries Trappen kunnen we elk gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek. Van modern, eenvoudig tot klassiek en jaren 30 stijl. Elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijs.

We zijn niet gevestigd in Rotterdam. Wel in Heerenveen waar vandaan we heel Nederland bedienen. En zo ook veel tevreden klanten uit uw regio.

Aanbod trappen

Bij ons is veel mogelijk. Van een onderkwart trap tot een halfslag trap, open of dicht met stootborden. Kijk op onze inspiratiepagina voor alle mogelijkheden voor uw droomtrap in Rotterdam.

Trappenmaat

Heeft u meer interesse in het zelf monteren van uw trap? Onze webshop Trappenmaat geeft u die optie. Stel zelf uw trap op maat samen en ontvang al vanaf 8 werkdagen een volledig bouwpakket om zelf aan de slag te gaan.

Ga naar Trappenmaat

Laat u adviseren

Een trap kopen is niet iets wat u dagelijks doet. En omdat het ook een heel prominent onderdeel van uw woning is, wilt u wel echt de juiste keuze maken. Qua design, maar ook qua materiaalkeuze. Laat u daarom uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Bijvoorbeeld over welk houtsoort (mocht u voor een houten trap willen gaan of in ieder geval een met houten onderdelen) het beste is voor uw wensen. Of hoe je een trap vooral ook veilig kunt maken voor je kinderen. Bel ons gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

Waarom De Vries Trappen?

  • Van advies tot montage door eigen medewerkers
  • We maken alles voor u zelf. Daardoor kunnen we snel leveren.
  • Een goeie planning en betrouwbare levertijden
  • Sinds 2001 FSC gecertificeerd.

De mooiste trappen in Rotterdam

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor u in Rotterdam. Via deze website kunt u direct uw trap samenstellen. Wij hebben de mooiste trappen van Nederland. Bekijk onze projecten of maak direct online een afspraak voor een showroom bezoek.