• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen aannemers

Trappen aannemers

Bij De Vries Trappen bouwen we samen met aannemers aan mooie trappen

Een nieuwe klus. Leuk! Jij hebt er zin in. Als ervaren aannemer weet je dat er behoorlijk wat knopen moeten worden doorgehakt in het (bouw)proces. Zo ook voor de trap. Hoe fijn is het als je het ontwerpen, produceren, inmeten en plaatsen van de trap dan aan een trappenspecialist uit kunt besteden?

Het ondersteunen van de aannemer

Bij De Vries Trappen gaan we al wat jaren mee. We weten wat aannemers verwachten en ook wat we moeten en kunnen doen om jou als aannemer optimaal te ondersteunen. Als aannemer coördineer je een heel bouwproces. Dat wil je in een veilige omgeving kunnen doen. Bij De Vries Trappen leveren we niet alleen de perfecte (seriematige) trappen, we denken ook met je mee, voor de ideale situatie tijdens én na de bouw.

Van seriematig tot exclusief maatwerk

Of het nu gaat om een groot nieuwbouwproject met een al net zo groot aantal trappen of een woningrenovatie die jij als aannemer realiseert en coördineert met slechts een of twee trappen: de trap is een belangrijk onderdeel van een bouwproject en dus doen wij het gewoon in één keer goed.

Door het gebruik van BIM-software kunnen ontwerpen en plannen in 3D worden bekeken en geanalyseerd. Zo krijg je een goed en realistisch beeld van het eindresultaat nog voor de trap is geplaatst. Ook kunnen we hierdoor onze projecten zeer nauwkeurig uitvoeren en samen met onze klanten de faalkosten op de bouw reduceren.

Meer dan alleen een trap

Waar voor trappen ontelbaar veel mogelijkheden zijn, geldt dat ook voor het hekwerk. Leuningen, een balustrade of het aftimmeren van een trapgat: wij regelen het allemaal. Een stalen trapleuning of een glazen balustrade? Geen probleem. De klant is koning.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kopers hun eigen trappen te laten ontwerpen, zonder dat het jou als aannemer extra moeite kost. Kopers kunnen online hun droomtrap visualiseren, of langskomen in de showroom om de vele verschillende opties te bekijken. Bied jouw klanten de service van De Vries Trappen en doe hen versteld staan.

Co-makers

Samen sta je sterker, dat geldt zeker in de bouw. Co-makerschap is een goede manier om ervaring en expertise uit te wisselen, continue te verbeteren en samen voor het beste resultaat te gaan. Een echte win-winsituatie dus!