• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Gelderland

Trappen Gelderland

Op maat gemaakte trap kopen nabij Gelderland

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte trap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat je een trap bij ons bestelt, komen wij bij jou langs om de juiste maatvoering van de trap in beeld te krijgen. Maatwerk betekent bij ons letterlijk op maat gemaakt voor jouw situatie en volledig naar jouw wens.

We zijn niet gevestigd in Gelderland, maar in het Friese Heerenveen. Omdat we wel landelijk leveren, komen we wekelijks in Gelderland en kunnen wij de trap bij jou thuis afleveren en monteren.

Elke gewenste trap

Bij De Vries Trappen kunnen we elke gewenste trap voor je maken in onze eigen fabriek. Van een moderne trap tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Dat maakt dat jouw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt. Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit. Met ons KOMO Keurmerk weet je zeker dat jij de kwaliteit krijgt die wij jou beloven. Hieronder enkele voorbeelden:

design trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen

Tip: laat je goed adviseren

Een trap kopen, dat doe je niet elke dag. Toch is een trap wel een heel prominent onderdeel van jouw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wil je natuurlijk zeker zijn dat jouw keuze voor de trap de juiste is.

Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten je alles te vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal het beste is voor traptreden of welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in de eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.

We meten alles voor jou op

Zoals je ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar jouw trap moet natuurlijk ook fysiek in jouw woning passen. Gelukkig hoef je niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij jou langs en meten zelf alles voor je op. Ter plekke kunnen we jou dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien.

Liever renoveren?

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap? Dan hoef je natuurlijk helemaal niet een compleet nieuwe trap te kopen. Met slechts enkele aanpassingen kunnen wij jouw trap ook gewoon helemaal renoveren. Met onze Next-Step overzettreden maken wij jouw trap weer als nieuw, en vaak al binnen één dag. Meer weten over onze traprenovatie? Klik dan hier.

Zelf aan de slag?

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop Trappenmaat. Hier kun je zelf een trap op maat bestellen naar jouw wensen!

Meer weten over Trappenmaat

Laat je inspireren

Een trap van ons is altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je dat voor jouzelf bekijken? Vraag dan gerust een offerte aan (deze is en blijft vrijblijvend). Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt echt ons aanbod zelf ervaren. Even de materialen van dichtbij bekijken en voelen. En heb je een vraag? Dan kun je die meteen aan een van onze specialisten stellen.