• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Gelderland

Trappen Gelderland

Op maat gemaakte trap kopen nabij Gelderland

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte trap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voordat u een trap bij ons bestelt, komen wij bij u om de juiste maatvoering van de trap in beeld te krijgen. Maatwerk betekent bij ons letterlijk op maat gemaakt voor uw situatie en volledig naar uw wens.

We zijn niet gevestigd in Gelderland, maar in het Friese Heerenveen. Omdat we wel landelijk leveren, komen we wekelijks in Gelderland en kunnen wij de trap bij u thuis afleveren en monteren.

Elke gewenste trap

Bij De Vries Trappen kunnen we elke gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek. Van een moderne trap tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Dat maakt dat uw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt. Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit. Met ons KOMO Keurmerk weet u zeker dat u de kwaliteit krijgt die wij u beloven. Hieronder enkele voorbeelden:

Tip: laat u goed adviseren

Een trap kopen, dat doet u niet elke dag. Toch is een trap wel een heel prominent onderdeel van uw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wilt u natuurlijk zeker zijn dat uw keuze voor de trap de juiste is.

Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal het beste is voor traptreden of welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

We meten alles voor u op

Zoals u ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar uw trap moet natuurlijk ook fysiek in uw woning passen. Gelukkig hoeft u niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij u langs en meten zelf alles voor u op. Ter plekke kunnen we u dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien.

Liever renoveren?

Bent u uitgekeken op uw huidige trap? Dan hoeft u natuurlijk helemaal niet een compleet nieuwe trap te kopen. Met slechts enkele aanpassingen kunnen wij uw trap ook gewoon helemaal renoveren. Met onze Next-Step overzettreden maken wij uw trap weer als nieuw, en vaak al binnen één dag. Meer weten over onze traprenovatie? Klik dan hier.

Zelf aan de slag?

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop Trappenmaat. Hier kunt u zelf een trap op maat bestellen naar uw wensen!

Meer weten over Trappenmaat

Laat u inspireren

Een trap van ons is altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u dat voor u zelf bekijken? Vraag dan gerust een offerte aan (deze is en blijft vrijblijvend). Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt echt ons aanbod zelf ervaren. Even de materialen van dichtbij bekijken en voelen. En heeft u een vraag? Dan kunt u die meteen aan een van onze specialisten stellen.