• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen voor elk bouwproject

Trappen voor elk bouwproject

Bouwproject op de planning? Onze vakmensen staan voor je klaar!

De woning is bijna klaar! Maar voordat de bewoners erin kunnen trekken, staat ze echter nog een heel bouwproject te wachten. Wordt besloten de woning te renoveren? Of moet de woning nog vanaf de grond opgebouwd worden? In beide gevallen staat er nog een heel proces en heel wat keuzes te wachten, zoals bijvoorbeeld de keuze voor een trap. Spannend en leuk, maar ook een beetje eng.

Vakmensen bij jouw bouwproject

Voor het beste resultaat verzamel je een groep kundige mensen om je heen, zodat het bouwproject zo foutloos mogelijk zal verlopen. Voor deze ene keer zetten wij onze bescheidenheid als nuchtere Friezen even opzij, want we vertellen je graag dat wij, als vakkundige trapspecialisten, absoluut bij die groep kundige mensen horen. En we leggen graag aan jou uit waarom.

De Vries Trappen: specialist in trappen

Jaren ervaring onderscheidt ons. Al vier generaties lang maken wij trappen. Of het nu honderden trappen zijn voor een groot bouwproject, of een unieke blikvanger voor in een enkele nieuwe woning, wij maken van alle wensen werkelijkheid. Ontwerp en vervaardiging doen wij in eigen huis, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ook kun je bij ons terecht als het gaat om aankoopadvies voor trappen, want hoewel de trap vaak een ondergeschoven kindje is, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om er een prachtig pronkstuk van te maken.

De trap als verbindende factor

Een trap is behalve functioneel ook heel sfeerbepalend. De trap verbindt letterlijk én figuurlijk de bovenverdieping met de benedenverdieping. Het is dus belangrijk om voor een trap te kiezen die aansluit op het interieur en de levensstijl van de bewoners. Hoewel tijdens het nieuwbouwproject vaak van een ladder gebruik wordt gemaakt, zul je al snel merken dat het comfort van een echte trap wel zo fijn is. Vooral als er veel op de bovenste verdiepingen gewerkt wordt.

Waarom jij De Vries Trappen bij jouw bouwproject wil

We helpen jou graag bij het ontwerp, meten de trap voor je in, produceren en plaatsen de trap en ontzorgen jou op die manier zo volledig mogelijk. Wil je een metalen trap met houten treden voor in jouw jaren-dertighuis? Of kies je liever voor een klassieke trap van hardhout om karakter te geven aan jouw nieuwbouwproject? De opties zijn eindeloos. In onze showroom kun je alle mogelijkheden bekijken en adviseren we je graag over welke trap aansluit bij jouw smaak én leven.

Door het gebruik van BIM-software kunnen ontwerpen en plannen in 3D worden bekeken en geanalyseerd. Zo krijgt je een goed en realistisch beeld van het eindresultaat al voor de trap is geplaatst. Dit geeft ons niet alleen de kans om projecten zeer nauwkeurig uit te voeren, maar zo krijg je ook een voorproefje van de door jou bestelde trap. Toch liever een lichtere houtsoort? Geen probleem. Samen gaan we voor het mooiste resultaat!