• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen voor elk bouwproject

Trappen voor elk bouwproject

Bouwproject met trappen? Onze vakmensen staan voor je klaar!

De woning is bijna klaar! Maar voordat de bewoners hun intrek kunnen nemen in de bijna voltooide woning, staat er nog een bouwproject te wachten. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, er komt een heel proces met tal van keuzes, zoals bijvoorbeeld de keuze voor een trap. Spannend en leuk, maar ook een beetje eng.

Vakmensen bij jouw bouwproject

Voor het beste resultaat verzamel je een groep kundige mensen om je heen, zodat het bouwproject zo foutloos mogelijk zal verlopen. Voor deze ene keer zetten wij onze bescheidenheid als nuchtere Friezen even opzij, want we vertellen je graag dat wij, als vakkundige trapspecialisten, absoluut bij die groep kundige mensen horen. We leggen je graag uit waarom.

De Vries Trappen voor jouw bouwproject

Met onze jarenlange ervaring maken wij trappen voor bouwprojecten. Of het nu gaat om honderden trappen voor een groot bouwproject of een unieke blikvanger voor een enkele nieuwe woning, wij maken alle wensen werkelijkheid. Het ontwerp en de vervaardiging doen wij in eigen huis, voor de beste kwaliteit. Bij ons kun je ook terecht voor aankoopadvies voor trappen, want er zijn ontzettend veel mogelijkheden om er een prachtig pronkstuk van te maken in jouw bouwproject met trappen.

Keepboomtrap in Noorden

Wij hebben al vele bouwprojecten met trappen uit mogen voeren. Zoals bijvoorbeeld in het Zuid-Hollandse dorp Noorden. Destijds waren ze bezig met de realisatie van een nieuwe wijk. In het huis dat op één van de vrije kavels gebouwd werd mochten wij een mooie trap plaatsen.

Meer weten over dit project? Lees verder >

Trappen in Castricum

Ook voor het monumentale gebouw De Loet in Castricum hebben we bijna alle woningen mogen voorzien van trappen. Deze oude psychiatrische instelling is omgebouwd tot zeventien luxe herenhuizen en appartementen. Daarbij zijn er ook nog vijf extra villa’s gebouwd. Een bijzonder project waarin onze trappen een bijdrage leveren aan het prachtige interieur.

Meer weten over dit project? Lees verder >

De trap als verbindende factor

Een trap is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer. De trap verbindt letterlijk én figuurlijk de bovenverdieping met de benedenverdieping. Het is dus belangrijk om voor een trap te kiezen die aansluit op het interieur en de levensstijl van de bewoners. Hoewel tijdens het bouwproject vaak van een ladder gebruik wordt gemaakt, zul je al snel merken dat het comfort van een echte trap wel zo fijn is. Vooral als er veel op de bovenste verdiepingen gewerkt wordt.

Waarom jij De Vries Trappen bij jouw bouwproject wil

Wij helpen jou graag bij het ontwerp, meten, produceren en plaatsen van de trappen. Zo ontzorgen we jou zo volledig mogelijk bij jouw trappen bouwproject. Wil je een metalen trap met houten traptreden voor in jouw jaren-dertighuis? Of geef je liever karakter aan je bouwproject met een klassieke trap van hardhout? De opties zijn eindeloos. In onze showroom kun je alle mogelijkheden bekijken. We adviseren je graag over welke trap aansluit bij jouw smaak én levensstijl.

Realistische 3D-weergave met BIM-software

Door het gebruik van BIM-software kunnen ontwerpen en plannen in 3D worden bekeken en geanalyseerd. Zo krijg je een goed en realistisch beeld van het eindresultaat al voordat de trappen zijn geplaatst in jouw bouwproject. Dit geeft ons de kans om jouw trappen bouwproject nauwkeurig uit te voeren en je krijgt een voorproefje van de door jou bestelde trappen. Samen gaan we voor het mooiste resultaat in jouw bouwproject.