• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Grote bouwprojecten

Grote bouwprojecten

Op zoek naar meerdere trappen voor grote bouwprojecten? Dan ben je bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Wij zijn een toeleverancier voor aannemers en dealers. Daarbij bieden we zowel maatwerk trappen als seriematige trappen, voor onder andere projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Seriematige trappen

Voor grote bouwprojecten leveren wij seriematige trappen. Daarbij nemen we zoveel mogelijk werk uit handen. Wij zorgen voor de maatvoering, productie van de trappen, uitvoering van specifieke wensen en persoonlijke service. Een trap is een belangrijk onderdeel voor ieder bouwproject, vandaar dat wij kiezen voor een directe no-nonsense aanpak. Wij denken bij iedere stap met je mee om alles in één keer goed te regelen.

Na het indienen van een aanvraag gaan we graag met je in gesprek zodat we met je mee kunnen denken. Daarbij kijken we uiteraard of beide partijen matchen. Eerst kiezen we voor de zogeheten proeftuin, hierbij toetsen we wederzijdse afspraken, normen en prestaties volgens vooraf vastgestelde regels. Na een succesvolle ‘snuffelperiode’ wordt de samenwerking omgezet in een volwaardig partnerschap.

Bekijk werkwijze

Communicatie en projectbegeleiding

Onze projectleider houdt regelmatig werkbesprekingen tussen De Vries Trappen en de klant. Een voordeel van De Vries Trappen is dat wij werken in vaste teams. Dit geldt voor onze partners, planners, klantverantwoordelijken en montageploegen. Hierdoor kunnen we met korte lijntjes werken, wat prettig is voor beide partijen.

Maatwerk trappen

Naast seriematige trappen kun je eveneens bij ons terecht voor maatwerk trappen. Zoek je bijvoorbeeld een unieke ronde trap met bijzondere spijlen? Wij realiseren het allemaal, van een standaard trap tot de meest complexe trap. Denk bijvoorbeeld aan de volgende trapsoorten:

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

BIM-software

Bij grote bouwprojecten is het van belang dat er een realistische planning en juiste uitvoering plaatsvindt. Wij werken met BIM-software, zodat we van tevoren zien hoe de bestelde trappen eruit zien in de woning(en). Met deze software wordt het ontwerp omgezet in 3D-beelden zodat de trap van alle kanten bekeken kan worden. Beide partijen krijgen op die manier een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat.

Duurzaamheid bij grote bouwprojecten

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij De Vries Trappen. Sinds 2001 hebben wij een FSC®-certificering. Dit betekent dat ons hout is vervaardigd uit goed beheerde bossen, op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier. Bovendien zorgen we voor een duurzaam productieproces. We verspillen zo min mogelijk energie en laten zo min mogelijk afval achter.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Samenwerken met De Vries Trappen

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van De Vries Trappen voor jouw grote bouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom in Heerenveen? Plan dan een afspraak in.