• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappen Amersfoort

Trappen in Amersfoort

Bij De Vries Trappen combineren we geavanceerde techniek, traditioneel vakmanschap en persoonlijke service. Hierdoor zijn wij de perfecte trappenspecialist wanneer je trappen in Amersfoort zoekt.

Trappen op maat in Amersfoort

Zoek je bijvoorbeeld meerdere maatwerk trappen voor een nieuwbouwproject? Of heb je één unieke trap nodig? Wij staan voor je klaar om een trap in te meten, te ontwerpen en uiteindelijk te monteren. Dit doen wij al vier generaties lang. Hierdoor hebben wij al veel voorbij zien komen en weten we wat er mogelijk is. We werken met een 100% tevredenheidsgarantie én een vaste prijs. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Vraag offerte aan

In verschillende stijlen te verkrijgen

Trappen in Amersfoort zijn verkrijgbaar in diverse stijlen: klassiek, moderne trappen en design trappen. Daarbij kun je eveneens de gewenste grondvormen, spijlen, balustrades, vloerhekken, muurleuningen en het materiaal kiezen. Wanneer je advies nodig hebt, dan staan wij klaar om je te helpen. Persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. Doe inspiratie op in onze catalogus, vraag ons om advies of laat ons de hele opdracht uitvoeren. Het is allemaal mogelijk.

Soorten houten trappen in Amersfoort

Er is veel mogelijk op het gebied van houten trappen die je in Amersfoort kunt laten plaatsen. Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan onze pagina ‘soorten trappen’ of neem contact met ons op.

 • Open trap: creëert een ruimtelijk effect door de open uitstraling.
 • Dichte trap: houdt meer warmte vast en houdt geluid tegen.
 • Bordestrap: een bordestrap wordt ook vaak gekozen vanwege zijn stijlvolle uitstraling in het interieur.
 • Antislip trap: de speciale toplaag voorkomt dat je uitglijdt op deze trap.
 • Vaste zoldertrap: veilig en gemakkelijk in gebruik in vergelijking met een vlizotrap.
 • Moderne trap: trap met een moderne uitstraling naar jouw wens, bijvoorbeeld met betonlook traptreden.
 • Klassieke trap: trap met een luxe en sfeervolle uitstraling die past in bestaande en nieuwbouwwoningen

Grondvormen

Bij het samenstellen van trappen in Amersfoort kun je kiezen uit diverse grondvormen.

houten trappenTrap 'Dubai'
houten trappenTrap 'Las Palmas'
houten trappenTrap 'Boston'
houten trappenTrap 'Split'

Trappen kopen in Amersfoort

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen in Amersfoort? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers. Je eigen trap plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Is een bestaande trap toe aan vernieuwing? Overweeg dan traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dankzij de kwalitatieve overzettreden is de trap weer als nieuw.