• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Balusters

Balusters

Balusters zijn onderdeel van een balustrade. Bij De Vries Trappen vind je hoogwaardige houten balusters, beschikbaar volgens de wensen van de klant. Wij zijn dé trappenspecialist voor zowel seriematige trappen als simpelweg één bijzondere trap. Neem gerust contact op.

Betekenis van balusters

Wat is een baluster? In feite is het een spijl wat onderdeel is van een balustrade. Deze kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, De Vries Trappen biedt houten, RVS en stalen balusters. Ze dienen als ondersteuning van een leuning. Dankzij de verschillende designs vind je altijd wel een balustrade en balusters die bij het interieur past. De balusters zijn niet los te verkrijgen, maar uiteraard wel als onderdeel van een maatwerk trap.

Er zijn veel redenen om voor De Vries Trappen te kiezen. Zo combineren wij als trappenbedrijf traditioneel vakmanschap, geavanceerde techniek en persoonlijke service. Wij hebben alles onder één dak, van het ontwerp tot de productie van de trap. Uiteraard monteren wij de trappen eveneens bij de klant thuis. Het maakt niet uit of het een grootschalig nieuwbouwproject betreft of juist gaat om een nieuwe trap in een bestaande woning, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hoogwaardige houten balusters

Hout is het ideale materiaal om balusters van te maken. Onze houten balusters zijn echte sfeermakers in het interieur. Ze creëren namelijk een warm en knus gevoel. Ook hebben wij balusters in verschillende stijlen, zoals modern, klassiek en design. De klant is gegarandeerd van een hoogwaardige houten trap op maat, geheel volgens de wensen.

Houten balusters horen niet alleen mooi te zijn, maar ook de veiligheid is belangrijk. Onze experts garanderen dat de trappen volgens de laatste veiligheidseisen gemonteerd worden. Balusters en balustrades zijn enorm belangrijk want het hekwerk op de trapboom voorkomt namelijk valpartijen.

balusters
balusters
balusters

Trappen in alle soorten en maten

Bij De Vries Trappen kun je voor alle soorten trappen terecht. Van de welbekende steektrappen tot sierlijke draaitrappen. De klant kan kiezen uit verschillende soorten hout, grondvormen, traptreden en andere traponderdelen. Ook is zowel een open trap als een dichte trap mogelijk. Beide opties kunnen balustrades en balusters bevatten.

Milieuvriendelijke materialen

Een deel van hout dat gebruikt wordt bij De Vries Trappen is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië. Een ander deel komt uit eveneens verantwoord beheerde bossen onder FSC®-certificaat. Ook bieden wij diverse alternatieven, zoals vuren, grenen en ons eigen ontwikkelde Next Step.

Duurzaam ondernemen vinden wij belangrijk, dus ook het productieproces is zo efficiënt mogelijk ingericht. Op die manier gebruiken we zo min mogelijk energie en laten we weinig afval achter.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Trappen met balusters kopen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen met balusters? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers.

Zelf een trap plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!