• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Nieuwe trap in bestaande woning

Nieuwe trap in bestaande woning

Zoek je een nieuwe trap in een bestaande woning? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Op deze pagina leggen we de verschillende opties uit. Zo kan het zijn dat een geheel nieuwe trap nodig is, bijvoorbeeld naar een dakopbouw of nieuwe verdieping. Daarnaast kun je een oude trap vervangen door een nieuw exemplaar of juist een bestaande trap renoveren zodat deze als nieuw is.

1. Geheel nieuwe trap in een woning

Wanneer een woning voorzien wordt van een nieuwe verdieping of dakopbouw, dan is een geheel nieuwe trap nodig. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zijn er diverse soorten trappen mogelijk. De Vries Trappen kan tal van trappen leveren, zoals een steektrap, halfslag trap en bordestrap. Wil je graag inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina.

Offerte aanvragen voor nieuwe trap

Ben je zelf in staat om een trap te monteren? Dan is Trappenmaat van De Vries Trappen de ideale optie. Wanneer een geheel nieuwe trap in een woning nodig is, doorloop je de stappen in de configurator. De maten kunnen tot de millimeter nauwkeurig ingevuld worden. Ook weet je meteen waar je aan toe bent, omdat de prijs direct weergegeven wordt. Deze nieuwe trap voor een bestaande woning wordt als bouwpakket geleverd door heel Nederland.

2. Oude trap vervangen door nieuwe

Het kan ook het geval zijn dat een bestaande trap niet langer mooi is. Dan is een nieuwe trap een goede uitkomst. Deze kan eveneens als bouwpakket aan huis bezorgd worden. Trappenmaat is hét online bestelplatform voor de doe-het-zelvers. Hulp nodig bij het bepalen van de afmetingen en het monteren? Geen probleem. De inmeetinstructie en montagehandleiding helpen je hiermee op weg.

Bouwpakket op maat bestellen

Zijn er bijvoorbeeld meerdere nieuwe trappen nodig voor een project? Vraag dan kosteloos een offerte aan. We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt over de nieuwe trappen voor een bestaande woning. Neem gerust contact met onze trapspecialisten op.

Nieuwe trap bestaande woning
Nieuwe trap bestaande woning
Halfslag trap

3. Geen hele nieuwe trap? Kies een ander design!

Een voordeliger alternatief voor een geheel nieuwe trap is traprenovatie. Dit kun je laten uitvoeren door onze renovatietak Next Step Traprenovatie. Het renoveren van bestaande trappen gebeurt met zogenoemde overzettreden. Deze worden over de versleten traptreden geplaatst. Treden van een bestaande trap vervangen is al binnen één dag afgerond.

Traprenovatie voor bestaande trap

Met de HPL-overzettreden van Next Step Traprenovatie profiteer je van antislip traptreden, die daarnaast waterdicht, slijtvast en onderhoudsarm zijn. De traptreden kunnen besteld worden in het gewenste design en kleur, zoals betonlook of sfeervol hout.

Milieuvriendelijk hout

Een deel van het hout dat De Vries Trappen gebruikt is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië. Het andere gedeelte komt ook uit verantwoorde bossen met een FSC®-certificaat. Duurzaam ondernemen vinden wij belangrijk. Vandaar dat wij altijd milieuvriendelijke materialen gebruiken, zo min mogelijk afval produceren en veiligheid op één zetten.

Persoonlijke service

De combinatie van traditioneel vakmanschap, geavanceerde techniek en persoonlijke service maakt De Vries Trappen de perfecte trappenleverancier. Of je nu een nieuwe trap in een bestaande woning zoekt of treden van een bestaande trap wilt vervangen, er zijn vele mogelijkheden.