• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Seriematige trappen / Vurenhouten trappen

Vurenhouten trappen

De meeste trappen in Nederland zijn vuren trappen. Gek is dit niet, het is namelijk een relatief voordelige, maar ook veelzijdige houtsoort. Vuren trappen zijn namelijk heel gemakkelijk te bekleden. Zo kan deze trap aangepast worden op iedere stijl en elk interieur.

We werken veel samen met aannemers en projectontwikkelaars. Samen zorgen we ervoor dat de klant snel en met plezier gebruik kan maken van de nieuwe trap.

Van advies tot montage vuren trappen

Trappen zitten in ons DNA. Met regelmaat maken we ze met passie in onze fabriek in Heerenveen. Maar we zijn er ook voor het ontwerp en eventuele montage bij uw klant thuis of op het bouwproject. En ondertussen denken we met u mee, geven we advies en staan we klaar voor alle vragen van u en/of van uw klant. We bieden u dus echt totaaloplossingen.

Laat uw klant de trap zelf ontwerpen

Voor het ontwerp nodigen we uw klant graag uit om onze showroom of fabricagehal te komen bezoeken. Daarmee krijgt uw klant meteen een goede indruk van de mogelijkheden en inspiratie opdoen. En we zijn er natuurlijk voor advies. U geeft hiermee uw klant dus extra keuzemogelijkheden, zonder dat het u zelf extra werk kost.

Tip: Wilt u binnen 8 werkdagen uw trap als bouwpakket ontvangen? Maak dan gebruik van onze webshop trappenmaat.

FSC-gecertificeerd hout

Natuurlijk willen we dat iedereen jarenlang van zijn of haar trap kan genieten. Maar ook het milieu speelt een rol bij de ontwikkeling van onze trappen. Daarom gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd hout, dit is hout vervaardigd uit een goed beheerd bos. Zo weten we zeker dat het hout op een ecologisch en sociaal verantwoorde wijze is geproduceerd.

Snelle en flexibele levering

We hebben dus alles in eigen huis. Een ander bijkomend voordeel voor u en uiteindelijk de eindgebruiker, is dat we snel kunnen leveren. We produceren de trappen namelijk met moderne CNC machines. Met deze machines zorgen we ervoor dat de trap al binnen een dag bij uw klant in huis kan staan.

En komt er iets tussendoor en moet de leverdatum toch even opgeschoven worden? Geen probleem.

Montage trap

De trap wordt compleet afgeleverd in de witte grondverf, met vloerhekken, balustrade, leuningen. Voor het monteren mag u ons ook inschakelen. Maar we kunnen de trap ook alleen afleveren, waarna u de montage zelf verzorgt. Om u een handje te helpen bij het monteren, hebben wij online montagehandleidingen op onze website.

Andere houtsoorten

Ook die hebben we! Bij De Vries Trappen heeft u keuze uit 16 verschillende houtsoorten. Van luxe donker notenhout tot klassiek eiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.