• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Traprenovatie houtlook

Traprenovatie houtlook

Next Step traprenovatie B.V. is onze dochteronderneming en is gevestigd in Emmeloord. De traprenovaties die zij doen worden uitgevoerd met overzettreden die bekleed zijn met een HPL toplaag. De toplaag is zeer slijtvast en antislip. De milieuvriendelijke overzettreden kunnen worden geleverd in een design uit de collectie. Next Step is een geschikt alternatief voor tropisch hardhout door alle verschillende houttint-designs die we bieden. Op deze pagina vertellen we wat meer over het design van de traprenovatie houtlook.

Next Step

Met de honderd jaar ervaring die De Vries Trappen heeft opgedaan is Next Step ontwikkeld. We hebben bewust gekozen voor een HPL toplaag met een FSC certificaat, en niet voor CPL zoals de meeste concurrenten doen. HPL wordt onder een veel hogere druk samengeperst dan dat bij CPL gebeurt. Hierdoor is HPL harder en slijtvaster. Bij Next Step wordt er kwalitatief- en duurzaam materiaal gebruikt.

Alle designs van Next Step zijn voorzien van een unieke slijtvaste, antislip toplaag, ook wanneer je voor een houtlook kiest. Hierdoor is de trap veilig en kindvriendelijk. Doordat de toplaag volledig waterdicht is, is het simpelweg een doekje er over en klaar. De trap is dus onderhoudsvrij.

Traprenovatie houtlook

De basis van de treden zijn al van hout, hierdoor voelen de treden warm en comfortabel aan. Dankzij het aanbod van verschillende houtdesigns heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een design dat het beste bij jouw interieur past. Zie hieronder een paar voorbeelden van onze populairste houtstructuren.

Chalet Oak

Voor de echte hout liefhebbers; Chalet Oak [4005]. Chalet Oak is een traditionele eiken houtkleur. Basic, stoer, romantisch en passend in een landelijk, klassiek maar ook in een modern interieur. Geef met Chalet Oak uw interieur een beetje extra warmte.

Sunday Oak

Sunday Oak [4080] deze staat bekend om zijn rustgevende uiterlijk. Sunday Oak is beige dit zorgt ervoor dat dit design van Next Step met een tal van woonstijlen te combineren is. Het lijnenspel van het eikenhout geeft iedere trede een levendig accent. Met dit design haal je de natuur in huis.

River Pine

River Pine [4181] met zijn robuuste uiterlijk is het juist het tegenovergestelde van de rustige Sunday Oak. De natuurgetrouwe houtstructuur, met de noesten en nerven geven dit design een puur karakter. Landelijk, romantisch. River Pine heeft de uitstraling van echt hout, maar dan met de voordelen van Next Step.

Diverse designs

Met onze uitgebreide decorcollectie die bestaat uit diverse designs, kunt u ook variëren op het gebied van het design. De designs zijn geïnspireerd op de trends van dit moment. Momenteel zijn niet alleen de houttinten populair, vandaar dat we bij Next Step ook nog veel meer te bieden hebben dan alleen houtdesigns. Een luxe uitstraling kan gecreëerd worden door één van onze andere designs te combineren met stootborden van een houtstructuur, of andersom. Stootborden stralen luxe uit, ook wanneer diverse designs worden gecombineerd. Bij de collectie op de website van Next Step kunt u meer te weten komen over de diverse designs.

Geïnteresseerd in een Traprenovatie betonlook, vraag een gratis offerte aan.