• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Next Step collectie

Next Step Collectie

Ontdek hier de uitgebreide kleurencollectie voor Next Step treden. Gebruik de pijltjes om alle beschikbare kleuren te bekijken. Daaronder vind je een selectie van gerealiseerde trapprojecten met Next Step treden, zodat je een compleet beeld krijgt van trappen met een aantal Next Step designs. Wil je de kleur in het echt zien? Vraag dan een gratis kleurstaal aan!

Kleurencollectie

Met ons brede scala aan kleuren is er altijd een Next Step trap die past bij jouw wensen. Klik op de pijlen en ontdek alle mogelijkheden!

3236 Eternal Iron3236 Eternal Iron
3243 Narvic Dock3243 Narvic Dock
3557 Berlin Concrete3557 Berin Concrete
4005 Chalet Oak4005 Chalet Oak
4019 Michigan Elm4019 Michigan Elm
4068 Night Ash4068 Night Ash
4080 Sunday Oak4080 Sunday Oak
4081 Glen Oak4081 Glen Oak
4166 Valley Oak4166 Valley Oak
4181 Rive Pine4181 River Pine
4447 EM Noce Romantica4447 EM Noce Romantica
4915 Blue Steel4915 Blue Steel
9417 Snow White9417 Snow White - zo lang de voorraad strekt

Portfolio

Laat je inspireren door ons uitgebreide portfolio.

Next Step portfolio

Trap en overloop woonhuis Tiendeveen

Voor een woning in Tiendeveen mochten wij een heuse blikvanger afleveren: een keepboomtrap met overloop, samen hét middelpunt van belangstelling in deze woonkamer. In de trap zijn Next Step treden gebruikt in het design 4019 Michigan Elm.

Lees meer
Next Step portfolio

Trappenhuis met Next Step treden

Bij deze trap is er gekozen om de trap te voorzien van Next Step traptreden. Door deze keuze hebben de nieuwe bewoners van dit trappenhuis weinig tot geen onderhoud aan hun nieuwe trap. Het design Sunday Oak zorgt voor een rustige en subtiele look.

Lees meer
Next Step portfolio

Trap 'Bari' | Showroomtrap De Vries Trappen

Deze trap is uitgevoerd met Next-Step treden welke voorzien zijn van een HPL-toplaag, waardoor ze kras- en slijtvast zijn. In het design Chalet Oak!

Lees meer
Next Step portfolio

Showroomtrap bij Van Der Geest Trappen

De Showroom in Zoeterwoude is weer geüpdatet met een trap uit de Next Step kleurencollectie. Een prachtige witte trap afgewerkt met RVS en Next Step treden in de kleur Narvick Dock.

Lees meer
Next Step portfolio

Keepboomtrap Hoogeveen

Een prachtige keepboomtrap geplaatst in Hoogeveen. De trap krijgt een mooie moderne uitstraling door de overstekende treden, het rvs en de combinatie van donkere Next Step treden, 4019 Michigan Elm, met witte bomen/dragers.

Lees meer
Next Step portfolio

Showroomtrap bij De Vries Trappen

In onze showroom is een nieuwe Next Step trap geplaatst. Het is een prachtige combinatie geworden van geschilderde bomen met Next Step treden in de kleur 4447 Noce Romantica.

Lees meer
Next Step portfolio

Trap voor RAB Alkmaar

Begin vorig jaar werd bij Bouwcenter RAB in Alkmaar besloten om de gedateerde vestiging plaats te laten maken voor een nieuwe, moderne bouwmaterialenhandel met bouwshop, showroom en drive-in. Wij mochten ook een steentje bijdragen aan het nieuwe pand, namelijk door deze te voorzien van een trap met Next Step treden, 4019 Michigan Elm!

Lees meer
Next Step portfolio

Residence Rusthoff te Sassenheim

Slijtvast, kleurvast, antislip en ook nog eens mooi om te zien; één van de twee trappenhuizen van Residence Rusthoff. In de trap zijn Next Step treden in de kleur Noce Romantica gebruikt.

Lees meer
Next Step portfolio

Next Step treden op een stalen trap Terwispel

In dit bedrijfspand hebben we de oude versleten houten traptreden van een stalen trap vervangen voor nieuwe slijtvaste Next Step treden, in de kleur 4081 Glen Oak.

Lees meer