• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Rotterdam

Trappenfabriek Rotterdam

Fabricage trappen voor Rotterdam

Net een nieuwe woning in Rotterdam en op zoek naar een trap? Dan bent u waarschijnlijk al vele soorten en maten tegen gekomen. Misschien heeft u ook al wel een beeld van hoe die trap eruit moet komen te zien, of zit u nog te twijfelen tussen een paar stijlen. En dan zijn er altijd nog factoren waar u in eerste instantie nog niet aan had gedacht.

Als trappenspecialist uit het noorden denken wij graag met u mee en helpen we u bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek kunnen we namelijk elke trap maken. Op die manier sluiten ze naadloos aan bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker. U vindt ons in Friesland, maar we maken en leveren trappen voor iedereen. Ook voor u in Rotterdam.

Deze trappen maken we in onze fabriek

Er is dus veel mogelijk bij het ontwerpen van een nieuwe trap. U heeft zo al veel keuze uit de materialen voor de treden, wangen en stootborden. Maar denk ook aan de eventuele trapleuning en het hekwerk.

Door de jaren heen hebben we al vele mooie maar vooral ook kwalitatief hoogwaardige trappen mogen maken en mogen leveren. Veel ook in Rotterdam. Een paar projecten lichten we graag voor u toe. Zo heeft u een goede indruk van de mogelijkheden en stijlen.

FSC houten trappen blijven populair

Hout is nog steeds erg gewild als materiaal voor een trap. Niet zo verwonderlijk, want hout is echt een sfeermaker. Een houten trap past ook altijd. Zo kunnen we een echt klassieke trap voor u maken. Beetje in de jaren 30 stijl. Maar ook kunnen we hem in een modern jasje steken.

Welke stijl trap u ook kiest, bij ons haalt u altijd een duurzaam product in huis. We gebruiken namelijk alleen FSC gecertificeerd hout. Want naast dat we van ons werk houden, houden we ook van de natuur. Bij FSC hout is het leefgebied van planten en dieren behouden gebleven.

Traprenovatie in Rotterdam?

Heeft u al een trap en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan helpen we u graag. In onze trappenfabriek maken we niet alleen trappen, we maken ook alles voor het renoveren van bestaande trappen. Kwaliteit blijft hoe dan ook gegarandeerd. Lees meer over traprenovatie.

Daarom De Vries Trappen

In het kort uw voordelen van onze trappenfabriek:

  • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
  • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • We komen alles bij u opmeten.
  • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
  • 5 jaar garantie
  • Niet tevreden? We maken het voor u in orde

Trappenmaat

Een andere initiatief bij De Vries Trappen is om zelf uw houten trap te bestellen in onze webshop Trappenmaat. Met Trappenmaat kunt u in al acht stappen uw eigen trap samenstellen. U begint met het kiezen van uw grondvorm en loopt vanaf daar de andere zeven stappen bij langs. Na 8 werkdagen kunt u al uw nieuwe verwachten en starten met het monteren.

Ook voor aannemers

Wij leveren trappen aan iedereen die er een nodig heeft. Voor u als particulier of als u als aannemer een trap of een meervoud ervan nodig heeft voor een bouwklus. Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom en doe inspiratie op. We adviseren u ondertussen graag. Nu alvast inspiratie opdoen? Neem hier een kijkje in onze online showroom.