• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappenfabriek Rotterdam

Trappenfabriek Rotterdam

Fabricage trappen voor Rotterdam

Net een nieuwe woning in Rotterdam en op zoek naar een trap? Dan ben je waarschijnlijk al vele soorten en maten tegen gekomen. Misschien heb je ook al wel een beeld van hoe die trap eruit moet komen te zien, of zit je nog te twijfelen tussen een paar stijlen. En dan zijn er altijd nog factoren waar je in eerste instantie nog niet aan hebt gedacht.

Als trappenspecialist uit het noorden denken wij graag met je mee en helpen we jou bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek kunnen we namelijk elke trap maken. Op die manier sluiten ze naadloos aan bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker. Je vindt ons in Friesland, maar we maken en leveren trappen voor iedereen. Ook voor jou in Rotterdam.

Trappenspecialist Rotterdam: De Vries Trappen

Er is dus veel mogelijk bij het ontwerpen van een nieuwe trap. Je hebt zo al veel keuze uit de materialen voor de treden, wangen en stootborden. Maar denk ook aan de eventuele trapleuning en het hekwerk.

Door de jaren heen hebben we al vele mooie maar vooral ook kwalitatief hoogwaardige trappen mogen maken en mogen leveren. Veel ook als trappenspecialist in Rotterdam. Een paar projecten lichten we graag voor je toe. Zo heb je een goede indruk van de mogelijkheden en stijlen.

Trappenfabriek Flevoland
design trappen
dichte trappen
dichte trappen
dichte trappen
dichte trappen
dichte trappen

FSC®-houten trappen blijven populair

Hout is nog steeds erg gewild als materiaal voor een trap. Niet zo verwonderlijk, want hout is echt een sfeermaker. Een houten trap past ook altijd. Zo kunnen we een echt klassieke trap voor je maken. Beetje in de jaren 30 stijl. Maar ook kunnen we hem in een modern jasje steken.

Welke stijl trap je ook kiest, bij ons haal je altijd een duurzaam product in huis. We gebruiken namelijk alleen FSC®-gecertificeerd hout. Want naast dat we van ons werk houden, houden we ook van de natuur. Bij FSC®-hout is het leefgebied van planten en dieren behouden gebleven.

Traprenovatie in Rotterdam?

Heb je al een trap en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan helpen we je graag. In onze trappenfabriek maken we niet alleen trappen, we maken ook alles voor het renoveren van bestaande trappen. Kwaliteit blijft hoe dan ook gegarandeerd. Lees meer over traprenovatie.

Daarom De Vries Trappen

In het kort jouw voordelen van onze trappenfabriek:

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor je in orde

Trappenmaat

Een andere initiatief bij De Vries Trappen is om zelf jouw houten trap te bestellen in onze webshop Trappenmaat. Met Trappenmaat kun je in al acht stappen jouw eigen trap samenstellen. Je begint met het kiezen van de grondvorm en loopt vanaf daar de andere zeven stappen bij langs. Op korte termijn kun je al jouw nieuwe trap verwachten en starten met het monteren.

Ook voor aannemers

Wij leveren trappen aan iedereen die er een nodig heeft. Voor jou als particulier of jou als aannemer een trap of een meervoud ervan nodig heeft voor een bouwklus. Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom en doe inspiratie op. We adviseren je ondertussen graag. Nu alvast inspiratie opdoen? Neem hier een kijkje in onze online showroom.