• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Den Haag

Trappenfabriek Den Haag

Eigen fabricage trappen voor Den Haag

Voor uw nieuwe woning in Den Haag op zoek naar een trap? Dan ligt er een breed scala aan mogelijkheden voor u open. Misschien heeft u al een goed beeld van hoe uw toekomstige trap er uit moet zien. Maar misschien twijfelt u ook nog wel tussen een aantal stijlen. En dan zijn er altijd nog factoren waar u in eerste instantie nog niet aan had gedacht.

Als specialist in trappen denken wij natuurlijk graag met u mee. We helpen en adviseren u bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek in het noorden, kunnen we namelijk elke trap maken. Op die manier sluiten ze naadloos aan bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker. U vindt ons in Friesland, maar we maken en leveren trappen door heel het land. Zo zijn we regelmatig te vinden in Den Haag.

We maken elke trap in onze fabriek

Er is ontzettend veel mogelijk bij het ontwerpen van een nieuwe trap. Zo is er alleen al veel keuze in materialen voor onder meer de treden, stootborden en de trapleuning.

We maken al sinds jaar en dag trappen, met veel passie. Mede ook omdat we zien hoe blij onze klanten ermee zijn. Een aantal van de projecten zetten we graag even voor u in de spotlight. Zo krijgt u alvast een goede indruk van de mogelijkheden en stijlen.

Open trap

Houten trappen blijven populair

Houten trappen zijn nog steeds erg populair. Hout is dan ook gewoon een echte sfeermaker. Het oogt warm, knus en is in elke stijl te gieten. Zo kunnen we een prachtige klassieke, houten jaren 30 trap voor u maken. Een stukje nostalgie in huis. Maar ook modern is heel goed mogelijk met hout. Of ga voor een combinatie van hout en RVS. Een perfecte match!

FSC gecertificeerd

Welke stijl uw voorkeur heeft, we maken alleen gebruik van FSC gecertificeerd hout. Want naast dat we een liefde voor trappen hebben, houden we ook erg van de natuur. Bij FSC hout is het leefgebied van planten en dieren behouden gebleven. Bovendien is het erg duurzaam hout, waar u ook nog eens extra van profiteert.

Daarom De Vries Trappen

In het kort uw voordelen van onze trappenfabriek:

  • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
  • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • We komen alles bij u opmeten.
  • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
  • 5 jaar garantie
  • Niet tevreden? We maken het voor u in orde

Online bouwpakket trap bestellen

Gaat u liever zelf aan de slag met het monteren van een trap? Dat kan met onze webshop Trappenmaat. In de configurator kunt u in acht stappen al een trap op maat samenstellen. Tijdens dit gehele proces wordt voor u duidelijk wat de kosten zullen zijn voor een eigen trap op maat.

Ook voor u als aannemer

Wij maken en leveren trappen aan iedereen die er een nodig heeft. Voor u als particulier of als u als aannemer een trap of een meervoud ervan nodig heeft voor een bouwklus. Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom en doe inspiratie op en stel ons al uw vragen.