• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Amsterdam

Trappenfabriek Amsterdam

Eén op de vier trappen in Nederland is gemaakt in onze trappenfabriek. De kans is groot dat jij, ook in Amsterdam, regelmatig over één van onze trappen loopt. Dagelijks maken we in onze trappenfabriek houten trappen op maat voor gebouwen door heel Nederland. Woon of bouw je in de regio Amsterdam? Dan zijn wij de trappenleverancier die ervoor zorgt dat je precies de trap krijgt die jij nodig hebt.

Moderne trappenfabriek

Je stapt jouw woning in Amsterdam binnen en een van de eerste dingen die je ziet is: de trap. En omdat de trap dus zo’n belangrijke rol in jouw huis speelt (of gaat spelen), wil je goede keuzes maken. Qua design, maar zeker ook qua veiligheid. Met beide helpen wij je meer dan graag.

Onze hoogwaardige trappenfabriek maakt het mogelijk dat wij in een korte tijd een trap helemaal op maat voor jou kunnen maken. Maar wij zijn veel meer dan alleen een trappenfabriek. Als het gaat om trappen, ontzorgen wij van A tot Z. Van advies tot montage, wij staan voor je klaar. Bovendien beschikken wij over een showroom waar je (op afspraak) rustig even rond kunt kijken. Onze trappenfabriek is gevestigd in Heerenveen, vanuit Amsterdam ben je er zo!

Waarom De Vries Trappen

• Binnen 2-3 weken een nieuwe trap
• De meest flexibele trappenfabriek
• Houten trappen in alle soorten en maten
• Advies, ontwerp, productie, montage, service
• Friese nuchterheid: Afspraak is afspraak
• Eigen showroom
• Goed bereikbaar vanuit Amsterdam

Soorten trappen

Waar te beginnen? Er is zoveel keuze! Welke trap jij nodig hebt is een kwestie van smaak, het gebruik en het budget. In de meeste nieuwe woningen in Amsterdam worden vurenhouten trappen geplaatst. Dit zijn ook de trappen die het meest geproduceerd worden in onze trappenfabriek. Onze trappen kun je het beste onderverdelen in klassiek, modern en design. Je kunt ook combineren. Bijvoorbeeld een moderne trap met een knipoog naar de jaren 30. Of alleen van hout of hout met rvs elementen.

Wanneer je gaat voor een iets warmere uitstraling kun je kiezen voor een hardhouten trap, zoals bijvoorbeeld eiken of essen. Met verschillende oliën of lakken kun je deze houtsoorten verschillende looks geven. Hardhouten trappen zijn wel iets duurder dan vurenhouten trappen. Bij intensief gebruik raden wij Next Step traptreden aan. Deze treden zijn leverbaar in verschillende looks en blinken uit in slijtvastheid.

Ook voor de aannemer in Amsterdam

De Vries Trappen is een vaste partner van verschillende gerenommeerde aannemers. Wij nemen de aannemer een hoop werk uit handen door het oppakken van tekenwerk, onze inmeetservice, kopersbegeleiding en montage. Ben jij een aannemer in Amsterdam die zelf de trap wil inmeten en monteren? Neem dan een kijkje op onze webshop Trappenmaat!

Meer informatie over Trappenmaat

Inmeetservice

Zoals je ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in jouw woning passen. Gelukkig hoef je niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij jou langs en meten zelf alles voor je op. Ter plekke kunnen we je dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien. Bekijk meer over onze inmeetservice.

Nieuw of renoveren?

Voor bestaande woningen kunnen wij met een traprenovatie net zo’n mooi resultaat bereiken als bij een compleet nieuwe trap. Is jouw oude trap in jouw woning in Amsterdam nodig aan vervanging toe? Neem contact op met ons. Samen gaan we uitzoeken wat voor jou de beste oplossing is.