• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Amsterdam

Trappenfabriek Amsterdam

Eén op de vier trappen in Nederland is gemaakt in onze trappenfabriek. De kans groot dat u, ook in Amsterdam, regelmatig over één van onze trappen loopt. Dagelijks maken we in onze trappenfabriek houten trappen op maat voor gebouwen door heel Nederland. Woont of bouwt u in de regio Amsterdam? Dan zijn wij de trappenleverancier die ervoor zorgt dat u precies de trap krijgt die u nodig heeft.

Moderne trappenfabriek

Onze hoogwaardige trappenfabriek maakt het mogelijk dat wij in een korte tijd een trap helemaal op maat voor u kunnen maken. Maar wij zijn veel meer dan alleen een trappenfabriek. Als het gaat om trappen, ontzorgen wij van A tot Z. Van advies tot montage, wij staan voor u klaar. Bovendien beschikken wij over een showroom waar u (op afspraak) rustig even rond kunt kijken. Onze trappenfabriek is gevestigd in Heerenveen, vanuit Amsterdam bent u er zo!

Waarom De Vries Trappen

• Binnen 2-3 weken een nieuwe trap
• De meest flexibele trappenfabriek
• Houten trappen in alle soorten en maten
• Advies, ontwerp, productie, montage, service
• Friese nuchterheid: Afspraak is afspraak
• Eigen showroom
• Goed bereikbaar vanuit Amsterdam

Soorten trappen

Waar te beginnen? Er is zoveel keuze! Welke trap u nodig heeft is een kwestie van smaak, het gebruik en het budget. In de meeste nieuwe woningen in Amsterdam worden vurenhouten trappen geplaatst. Dit zijn ook de trappen die het meest geproduceerd worden in onze trappenfabriek.

Wanneer u gaat voor een iets warmere uitstraling kunt u kiezen voor een hardhouten trap, zoals bijvoorbeeld eiken of essen. Met verschillende oliën of lakken kunt u deze houtsoorten verschillende looks geven. Hardhouten trappen zijn wel iets duurder dan vurenhouten trappen. Bij intensief gebruik raden wij Next Step traptreden aan. Deze treden zijn leverbaar in verschillende looks en blinken uit in slijtvastheid.

Ook voor de aannemer in Amsterdam

De Vries Trappen is een vaste partner van verschillende gerenommeerde aannemers. Wij nemen de aannemer een hoop werk uit handen door het oppakken van tekenwerk, onze inmeetservice, kopersbegeleiding en montage. Bent u een aannemer in Amsterdam die zelf de trap wil inmeten en monteren? Neem dan een kijkje op onze webshop Trappenmaat!

Meer informatie over Trappenmaat

Nieuw of renoveren?

Voor bestaande woningen kunnen wij met een traprenovatie net zo’n mooi resultaat bereiken als bij een compleet nieuwe trap. Is uw oude trap in uw woning in Amsterdam nodig aan vervanging toe? Neem contact op met ons. Samen gaan we uitzoeken wat voor u de beste oplossing is.