• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Heerenveen

Trappen in Heerenveen

Een nieuwe trap in Heerenveen

Een nieuwe trap uitzoeken voor jouw woning of bedrijf in Heerenveen. Niet iets wat je waarschijnlijk elke dag doet. Wel iets wat je goed wilt aanpakken, aangezien de trap wel heel prominent aanwezig is/gaat zijn. We willen je graag helpen.

Net als jou zijn ook wij gevestigd in Heerenveen, aan de Tinweg 4. Hier hebben we onze trappenfabriek en een showroom. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Aanbod trappen

Bij ons is veel mogelijk. Een gedraaide trap, met of zonder spijlen of stalen onderdelen. Hieronder alvast enkele voorbeelden. Meer zien? Doe hier alvast inspiratie op.

dichte trappen
dichte trappen
Klassieke trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen
dichte trappen
design trappen
Trappenfabriek Flevoland

Tip: laat je goed adviseren

Hoogstwaarschijnlijk koop je niet elke dag een trap. En omdat het wel een heel prominent onderdeel van jouw woning is, waarbij veiligheid ook zeer belangrijk is, wil je zeker van jouw keuze zijn. Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten jou alles te vertellen waar jij rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies. Dan helpt ons team jou graag verder.

We meten alles voor je op

Zoals je ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in jouw woning passen. Gelukkig hoef je niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij jou langs en meten zelf alles voor je op. Ter plekke kunnen we jou dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien.

Toch liever renoveren?

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap? Dan hoef je natuurlijk helemaal niet een compleet nieuwe trap aan te schaffen. Met slechts enkele aanpassingen kunnen wij jouw trap ook gewoon helemaal renoveren. Want ook dat doen we graag voor jou. En renoveren is vaak ook nog eens goedkoper dan compleet nieuw. Maar het resultaat is even goed onbetaalbaar mooi. En daar gaan we voor. Lees meer over traprenovatie.

Bezoek onze showroom in Heerenveen

Een trap van ons is altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je dat voor jezelf bekijken? Vraag dan gerust een offerte aan (deze is en blijft vrijblijvend). Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom (op afspraak) in Heerenveen (Tinweg 4). Hier kunt echt ons aanbod zelf ervaren. Even de materialen van dichtbij bekijken en voelen. En heb je een vraag? Dan kun je die meteen aan een van onze specialisten stellen.