• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Heerenveen

Trappen Heerenveen

Een nieuwe trap in Heerenveen

Een nieuwe trap uitzoeken voor uw woning of bedrijf in Heerenveen. Niet iets wat u waarschijnlijk elke dag doet. Wel iets wat u goed wilt aanpakken, aangezien de trap wel heel prominent aanwezig is/gaat zijn. We willen u graag helpen.

Net als u zijn ook wij gevestigd in Heerenveen, aan de Tinweg 4. Hier hebben we onze trappenfabriek en een showroom. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Aanbod trappen

Bij ons is veel mogelijk. Een gedraaide trap, met of zonder spijlen of stalen onderdelen. Hieronder alvast enkele voorbeelden. Meer zien? Doe hier alvast inspiratie op.

Tip: laat u goed adviseren

Hoogstwaarschijnlijk koopt u niet elke dag een trap. En omdat het wel een heel prominent onderdeel van uw woning is, waarbij veiligheid ook zeer belangrijk is, wilt u zeker van uw keuze zijn. Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies. Dan helpt ons team u graag verder.

We meten alles voor u op

Zoals u ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in uw woning passen. Gelukkig hoeft u niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij u langs en meten zelf alles voor u op. Ter plekke kunnen we u dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien.

Toch liever renoveren?

Bent u uitgekeken op uw huidige trap? Dan hoeft u natuurlijk helemaal niet een compleet nieuwe trap aan te schaffen. Met slechts enkele aanpassingen kunnen wij uw trap ook gewoon helemaal renoveren. Want ook dat doen we graag voor u. En renoveren is vaak ook nog eens goedkoper dan compleet nieuw. Maar het resultaat is even goed onbetaalbaar mooi. En daar gaan we voor. Lees meer over traprenovatie.

Bezoek onze showroom in Heerenveen

Een trap van ons is altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u dat voor u zelf bekijken? Vraag dan gerust een offerte aan (deze is en blijft vrijblijvend). Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom (op afspraak) in Heerenveen (Tinweg 4). Hier kunt echt ons aanbod zelf ervaren. Even de materialen van dichtbij bekijken en voelen. En heeft u een vraag? Dan kunt u die meteen aan een van onze specialisten stellen.