• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Drachten

Trappen in Drachten

Een op maat gemaakte trap kopen nabij Drachten

Een nieuwe trap nodig voor jouw woning in of nabij Drachten? Dan kies je voor kwaliteit, maar zeker ook voor het design. Want een trap is wel een heel prominent onderdeel van jouw woning. Bij De Vries Trappen kunnen we dan ook elke gewenste trap voor je maken in onze eigen fabriek in Heerenveen. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Wij zorgen ervoor dat jouw trap een uniek exemplaar wordt.

Bovendien leveren we elke trap met de best mogelijke gebruikerservaring. We plaatsen trappen door heel Nederland, en komen dan ook zeker graag eens bij jou langs in Drachten.

Welke trappen zijn er?

Over het algemeen kun je onze trappen onderverdelen in de volgende onderstaande categorieën. Maar onderling zijn er echt eindeloze mogelijkheden om te combineren.

Trappenfabriek FlevolandModerne Trappen
design trappenMaatwerk Oplossingen
dichte trappenHouten Trappen
dichte trappenDesign Trappen

Tip: laat je goed adviseren

Hoogstwaarschijnlijk koop je niet elke dag een trap. En omdat het wel een heel prominent onderdeel van jouw woning is, waarbij veiligheid ook zeer belangrijk is, wil je zeker van jouw keuze zijn. Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze experts. Zij weten je alles te vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies. Dan helpt ons team jou graag verder.

FSC®-gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC®-gecertificeerd noemen. Jouw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat is geschikt voor iedereen die het wel ziet zitten om zelf een trap te monteren. Stel in een paar stappen al jouw eigen trap op maat samen en ontvang op korte termijn een bouwpakket om mee aan de slag te gaan.

Meer weten over Trappenmaat

Waarom De Vries Trappen?

We werken vanuit Heerenveen. Vanuit Drachten ben je via de A7 binnen zo’n 20 minuten bij ons of wij bij jou. Omdat we alles zelf voor jou maken, en dus niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we jouw trap snel leveren. Natuurlijk plaatsen onze monteurs de trap snel en vakkundig bij jou thuis in Drachten, nadat ze eerst de oude hebben weggehaald (mits aanwezig natuurlijk). We doen alles met een KOMO-keurmerk op zak. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we jou hebben beloofd.