• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Drachten

Trappen Drachten

Een op maat gemaakte trap kopen nabij Drachten

Nieuwe trap nodig voor uw woning in/om Drachten? Dan kiest u voor kwaliteit, maar zeker ook voor het design. Want een trap is wel een heel prominent onderdeel van uw woning. Een eye catcher, zeg maar. Bij De Vries Trappen kunnen we dan ook elke gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek in Heerenveen. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Dat maakt dat uw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt.

Bovendien leveren we elke trap met de best mogelijke gebruikerservaring. We plaatsen trappen door heel Nederland, en komen dan ook zeker graag eens bij u langs in Drachten.

Welke trappen zijn er?

Over het algemeen kunt u onze trappen onderverdelen in de volgende onderstaande categorieën. Maar onderling zijn er echt eindeloze mogelijkheden om te combineren.

Klassiek
Modern
Design
Hout

Tip: laat u goed adviseren

Hoogstwaarschijnlijk koopt u niet elke dag een trap. En omdat het wel een heel prominent onderdeel van uw woning is, waarbij veiligheid ook zeer belangrijk is, wilt u zeker van uw keuze zijn. Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies. Dan helpt ons team u graag verder.

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Waarom De Vries Trappen?

We werken vanuit Heerenveen. Vanuit Drachten bent u via de A7 binnen zo’n 20 minuten bij ons of wij bij u. Omdat we alles zelf voor u maken, en dus niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we uw trap snel leveren. Natuurlijk plaatsen onze monteurs de trap snel en vakkundig bij u thuis in Drachten, nadat ze eerst de oude hebben weggehaald (mits aanwezig natuurlijk). We doen alles met een KOMO keurmerk op zak. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we u hebben beloofd.