• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Amsterdam

Trappen Amsterdam

Een unieke trap in Amsterdam

Je stapt jouw woning in Amsterdam binnen en een van de eerste dingen die je ziet is: de trap. En omdat de trap dus zo’n belangrijke rol in jouw huis speelt (of gaat spelen), wil je goede keuzes maken. Qua design, maar zeker ook qua veiligheid. Met beide helpen wij je meer dan graag.

We zijn dan misschien niet gevestigd in Amsterdam, we leveren trappen door heel Nederland. En regelmatig in Noord-Holland. Naast leveren, maken we de trappen ook in onze eigen fabriek. Omdat we alles zelf maken, kunnen we snel leveren!

Trap in elke stijl

Onze trappen kun je het beste onderverdelen in klassiek, modern en design. Je kunt ook combineren. Bijvoorbeeld een moderne trap met een knipoog naar de jaren 30. Of alleen van hout of hout met rvs elementen.

Hieronder alvast enkele voorbeelden. Meer zien? Doe hier alvast inspiratie op.

dichte trappenKlassieke Houten Trap
dichte trappenDesign Trap
dichte trappenModerne Trap
Klassieke trappenMaatwerk Oplossing
dichte trappenHouten Trap

Inmeetservice

Zoals je ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in jouw woning passen. Gelukkig hoef je niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij jou langs en meten zelf alles voor je op. Ter plekke kunnen we je dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien. Bekijk meer over onze inmeetservice.

Liever renoveren?

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap in Amsterdam? Dan hoef je natuurlijk helemaal niet een compleet nieuwe trap aan te schaffen. Met slechts enkele aanpassingen kunnen wij jouw trap ook gewoon helemaal renoveren. Want ook dat doen we graag voor je. En renoveren is vaak ook nog eens goedkoper dan compleet nieuw. Maar het resultaat is even goed onbetaalbaar mooi. En daar gaan we voor. Lees meer over traprenovatie.

Trappenmaat

Ga je liever zelf bezig met het samenstellen van een houten trap op maat? Dat kan met het online bestelplatform Trappenmaat. In maar een paar stappen kan je al een trap samenstellen in onze configurator. Je ontvangt vervolgens jouw trap als bouwpakket en kan daarna zelf aan de slag gaan met de montage.

Waarom De Vries Trappen?

  • Van advies tot montage door eigen medewerkers
  • We maken alles zelf. Daardoor kunnen we snel leveren.
  • Sinds 2001 FSC gecertificeerd.
  • Je betaalt als je 100% tevreden bent

Bezoek onze showroom

Een trap van ons is altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je dat voor jezelf bekijken? Vraag dan gerust een offerte aan (deze is en blijft vrijblijvend). Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom (op afspraak). Hier kunt echt ons aanbod zelf ervaren. Even de materialen van dichtbij bekijken en voelen. En heb je een vraag? Dan kun je die meteen aan een van onze specialisten stellen.