• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Amsterdam

Trappen Amsterdam

Een unieke trap in Amsterdam

U stapt uw woning in Amsterdam binnen en een van de eerste dingen die u ziet is: de trap. En omdat de trap dus zo’n belangrijke rol in uw huis speelt (of gaat spelen), wilt u goede keuzes maken. Qua design, maar zeker ook qua veiligheid. Met beide helpen wij u meer dan graag.

We zijn dan misschien niet gevestigd in Amsterdam, we leveren trappen door heel Nederland. En regelmatig in Noord-Holland. Naast leveren, maken we de trappen ook in onze eigen fabriek. Omdat we alles zelf maken, kunnen we snel leveren!

Trap in elke stijl

Onze trappen kunt u het beste onderverdelen in klassiek, modern en design. U kunt ook combineren. Bijvoorbeeld een moderne trap met een knipoog naar de jaren 30. Of alleen van hout of hout met rvs elementen.

Hieronder alvast enkele voorbeelden. Meer zien? Doe hier alvast inspiratie op.

Klassieke Houten Trap
Design Trap
Moderne Trap
Maatwerk Oplossing
Houten Trap

Inmeetservice

Zoals u ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in uw woning passen. Gelukkig hoeft u niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij u langs en meten zelf alles voor u op. Ter plekke kunnen we u dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien. Bekijk meer over onze inmeetservice.

Liever renoveren?

Bent u uitgekeken op uw huidige trap in Amsterdam? Dan hoeft u natuurlijk helemaal niet een compleet nieuwe trap aan te schaffen. Met slechts enkele aanpassingen kunnen wij uw trap ook gewoon helemaal renoveren. Want ook dat doen we graag voor u. En renoveren is vaak ook nog eens goedkoper dan compleet nieuw. Maar het resultaat is even goed onbetaalbaar mooi. En daar gaan we voor. Lees meer over traprenovatie.

Trappenmaat

Gaat u liever zelf bezig met het samenstellen van een houten trap op maat? Dat kan met het online bestelplatform Trappenmaat. In maar een paar stappen kan u al een trap samenstellen in onze configurator. U ontvangt vervolgens uw trap als bouwpakket en kan daarna zelf aan de slag gaan met de montage.

Waarom De Vries Trappen?

  • Van advies tot montage door eigen medewerkers
  • We maken alles voor u zelf. Daardoor kunnen we snel leveren.
  • Sinds 2001 FSC gecertificeerd.
  • U betaalt als u 100% tevreden bent

Bezoek onze showroom

Een trap van ons is altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u dat voor u zelf bekijken? Vraag dan gerust een offerte aan (deze is en blijft vrijblijvend). Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom (op afspraak). Hier kunt echt ons aanbod zelf ervaren. Even de materialen van dichtbij bekijken en voelen. En heeft u een vraag? Dan kunt u die meteen aan een van onze specialisten stellen.