• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Projecten / Een luxe trappenhuis in Hoofddorp

Een trappenhuis met mahonie-treden

Een mooie, klassieke combinatie

Na een bezoek aan onze showroom en een sparringssessie met onze adviseur kozen de eigenaren van deze villa in Hoofddorp voor een klassieke hardhouten trap met prachtig, luxe mahonietreden.

Hardhout en mahonie

Een klassieke trap

Dat een klassieke trap ook heel mooi in een modern interieur past, bewijzen de bewoners van dit nieuwbouwhuis. Door te kiezen voor een witte trap van hardhout in combinatie met treden van mahonie, combineren zij modern en klassiek. Het resultaat is een prachtig trappenhuis met een mooie, luxe uitstraling.

Samen naar het beste resultaat

Helemaal naar eigen smaak gemaakt

Deze nieuwbouwwoning werd gebouwd door Allure Bouw. De aannemer benaderde De Vries Trappen en vroeg om voor deze woning de trap te leveren. De bewoners hadden de touwtjes in handen qua ontwerp. Zij moeten er immers iedere dag naar kijken én op lopen. Na een bezoek aan onze showroom waren ze eruit. We reisden naar Hoofddorp om de trap in te meten en uit te tekenen, waarna de trap in onze fabriek in Heerenveen werd geproduceerd.

Turijn open trap hardhout met keepbomen en Mahonie treden - 2
Turijn open trap hardhout met keepbomen en Mahonie treden
Turijn open trap hardhout met keepbomen en Mahonie treden -4

Zelf geproduceerd, gemonteerd en gesteld

Deze trap in Hoofddorp is in onze fabriek in Heerenveen geproduceerd en vervolgens door onze monteurs gemonteerd en gesteld. Zo kunnen wij garanderen dat jij een unieke trap krijgt, precies naar jouw smaak, die op alle vlakken precies in jouw huis past. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bekijken.