• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Projecten
Home / Projecten / Nieuwbouw villa in Hoofddorp

Turijn trap van hardhout met mahonie treden

Een mooie samenwerking

Bij een nieuw huis, hoort een nieuwe trap. Voordat dit prachtige pand in Hoofddorp werd opgeleverd, zijn de bewoners in onze showroom langs geweest. In samenspraak met een van onze adviseurs kozen zij vervolgens voor een mooie klassieke trap van hardhout met treden van mahonie.

Hardhout en mahonie

Een klassieke trap

Dat een klassieke trap ook prima in een modern interieur kan passen, bewijzen de bewoners van dit nieuwbouwhuis. Door te kiezen voor een witte trap van hardhout in combinatie met treden van mahonie, combineren zij modern en klassiek. Het resultaat mag er zeker wezen!

Samen naar het beste resultaat

Helemaal naar eigen smaak gemaakt

Deze nieuwbouwwoning werd gebouwd door Allure Bouw. De Vries Trappen werd door deze aannemer benaderd om de trap te leveren. Toch komt het ontwerp volledig van de huidige bewoners van het huis. Zij moeten er immers iedere dag naar kijken, én op lopen. Daarom kwamen zij nog even langs in onze showroom, om samen met een van onze adviseurs te kijken naar de mogelijkheden. Vervolgens zijn wij langsgekomen in de woning om alles precies in te meten en uit te tekenen.

Turijn open trap hardhout met keepbomen en Mahonie treden - 2
Turijn open trap hardhout met keepbomen en Mahonie treden
Turijn open trap hardhout met keepbomen en Mahonie treden -4

Zelf geproduceerd, gemonteerd en gesteld

Deze trap in Hoofddorp is een voorbeeld van een trap die in onze fabriek in Heerenveen geproduceerd is. Vervolgens is de trap door onze monteurs gemonteerd en gesteld. Zo kunnen wij garanderen dat u een unieke trap krijgt, precies naar uw smaak, die precies past in uw huis. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bekijken.