• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Almere

Trappen Almere

Trappen op maat voor uw woning in Almere

Een trap is vaak niet het eerste waar u aan denkt bij de inrichting van uw woning. Toch is het echt een verbindende factor binnen uw huis. Een verbinding tussen de verdiepingen, maar ook vanuit esthetisch oogpunt een verbindende factor. Iets om goed over na te denken!

Laat u in Almere een huis bouwen of bent u met een renovatie bezig? Dan kunt u bij ons terecht voor een trap die precies bij uw interieurwensen en de afmetingen van uw woning aansluit. Hoewel we niet in Almere zijn gevestigd, durven we onszelf toch de trappenspecialist van Almere te noemen. Ons hoofdkantoor staat in het Friese Heerenveen, uiteindelijk maar een kort ritje vanuit Almere!

Verschillende soorten trappen

Zoals bij zoveel producten is een trap ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Wij leveren en grote diversiteit aan trappen, variërend in formaat, houtsoort, draairichting en prijs. Voor ieder wat wils! Waar u zeker van kunt zijn is dat we voor ieder interieur en ieder budget een mooie trap kunnen maken.

Onze medewerkers kunnen u altijd een passend advies geven, neem hiervoor gerust contact met ons op. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de inspiratiepagina. Hieronder alvast een voorproefje:

Trap 'Dubai'
Trap 'Las Palmas'
Trap 'Kiev'
Trap 'Split'

Trappen plaatsen in Almere

De Vries Trappen is een begrip in de trappenwereld. Wij leveren trappen voor grote woningbouwprojecten, maar ook voor individuele woningen en bedrijfspanden. Advies, ontwerp, inmeten, productie, montage en service, we doen alles in eigen huis. Onze trappenstellers zijn elke dag door het hele land op pad om trappen te plaatsen. Ook in de regio Almere vindt u vele trappen die wij hebben gemaakt en geplaatst.