• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Nieuws / Top 10 meest bekeken trappen | nr. 1-5

Top 10 meest bekeken trappen | 1-5

31 maart 2020

Trappen zijn er in allerlei soorten en maten. Groot, opvallend, subtiel, strak of met veel sierwerk. Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Toch zijn er een aantal trappen die  populair zijn. Wij hebben daarom de top 10 meest geliefde trappen van dit jaar opgesteld. Hier lees je 1 tot en met 5!

1. Las Palmas

Deze trap valt erg in de smaak en dat vinden wij niet gek. Las Palmas is een mooie hardhouten trap met eiken gelakte treden. De warm gesmede stalen sierspijlen geven de trap een eigenzinnig accent. Datzelfde geldt voor de fraaie sleutelgatleuning en de bewerkte spijlen met luxe kapjes. Type Las Palmas is een witte trap, maar ook een andere kleur behoort tot de mogelijkheden. Denk aan een ‘natural look’. Ook kan je kiezen voor zwevende treden of een gesloten trap. Het is helemaal jouw eigen keuze, want deze stijlvolle trap wordt op maat gemaakt.

soorten trappen

2. Turijn

Type Turijn is een bestseller in ‘trappenland’. Strak, klassiek met een vleugje jaren ’30. Dit door de fraaie, gedraaide spijlen en z’n eigenzinnige, bewerkte leuningen en spijlen. Een fraaie trap waarover is nagedacht. De mooie witte kleur geeft een prachtig ruimtelijk effect. Zo oogt jouw woonkamer lichter en groter. Daarnaast kan je met de stijlvolle vormgeving van de Turijn trap alle kanten op met de overige woonaccessoires en kleuren. Wij zijn daarom ook niet verbaasd over het feit dat deze trap zo populair is!

Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 5
Turijn hardhout trap met Next Step treden Groothuis Bouw - 3

3. Tokio

Deze trap valt gelijk op, hij is anders dan andere trappen. Dit is dan ook de reden dat deze trap hoog in het lijstje staat. Onze trap Tokio is uitgevoerd met Z-treden die gemaakt zijn van eikenhout. De witte paneelbomen in combinatie met de eiken z-profiel treden maken deze trap een zeer modern en strak geheel. Voordeel van een Z-profieltrap is dat deze de ruimte optimaal benut en tevens ruimtebesparend is. Daarnaast is een Z-profieltrap veiliger doordat je minder snel met je voeten kunt blijven haken achter een oversteek van een bovenliggende trede. Een prachtig totaalplaatje, al zeggen we het zelf.

Luxe trap

4. Dubai

Strak, exclusief en toch warm, dat is Dubai! De trap valt bij veel mensen in de smaak, omdat het strakke, minimalistische design de trap een echte blikvanger maakt in elk huis! Bij de trap Dubai komen een strak design en een warme sfeer samen. Opvallend aan deze trap is de kantige dekregel die mooi over de hoofdspil heenvalt. De eveneens kantige muurleuningen en de vloerhekken in ‘Dubai stijl’ maken van de trap een strak geheel. De licht rustieke notenhouten traptreden zijn voorzien van een naturel olie. Het geeft de trap een warme uitstraling, terwijl de strakke blauwstalen spijlen zorgen voor een industrieel accent.

5. Utrecht

Deze trap Utrecht is gemaakt van massief eikenhouten traptreden die behandeld zijn met een whitewash olie. Deze whitewash geeft het hout een licht witte of witgrijze look. Dit zien we tegenwoordig steeds vaker terug. Het geeft de ruimte een rustige uitstraling en deze Utrecht trap is daarom ook een gewilde trap. De spijlen zijn witte houten draaiwerk spijlen, net als bij de Turijn trap.