• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Open trappen

Open trappen

Een open trap creëert rust en ruimte in uw interieur. Want omdat een open trap geen stootborden heeft, kijkt u er zo doorheen en dat is een prachtig gezicht. Met een open trap die zo de aandacht trekt, is het extra belangrijk dat de trap van goede kwaliteit is en tot in de puntjes is afgewerkt. Bij De Vries Trappen zorgen we hiervoor.

Een trap met de juiste uitstraling

Door een open trap van het juiste materiaal te kiezen, krijgt uw open trap precies de uitstraling die u wilt. Van prachtig eikenhout tot koper en van staal tot marmer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies welke trap het beste bij u en uw interieur past, of vraag ons om advies. We denken graag met u mee.

Voordelig een nieuwe trap

Bij De Vries vindt u altijd de beste kwaliteit voor de beste prijzen. Wij zorgen dat uw trap aan al uw wensen voldoet. Elke trap is anders; elke trap is maatwerk. Er is zoveel verscheidenheid in hoogtes, breedtes en materialen. Wij maken de trap die op alle vlakken perfect in uw huis past. En dat alles voor een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf.

Een open trap zorgt voor transparantie in uw interieur. U kunt er letterlijk doorheen kijken, waardoor de ruimte groter en lichter aanvoelt. Het bijzondere effect van een open trap is geschikt voor elk interieur; van modern tot klassiek of landelijk. Een open trap brengt elk interieur tot leven.

Als u kiest voor een open trap met een hoek erin, wint u daarmee leefruimte. Wilt u juist voorkomen dat de trap te veel aandacht trekt? Verf de open trap dan in dezelfde tint als de muur. Zo zorgt u ervoor dat de trap als het ware verdwijnt. Dit creëert nog meer rust en transparantie.

Oneindig veel mogelijkheden voor uw trap

Bij De Vries Trappen helpen we graag met het verwezenlijken van uw droomtrap. Geen idee is te gek voor ons, dus vraag vooral eens naar alle mogelijkheden. We denken graag met u mee.