• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenspecialist Drenthe

Trappenspecialist Drenthe

Specialist in designtrappen Drenthe

Met onze eigen trappenfabriek nabij Drenthe produceren wij iedere trap zoals u dat wenst. Wij werken met een team van 80 trappenspecialisten aan kwalitatief hoogwaardige trappen die aan al uw wensen zullen voldoen.

Bovendien zijn we al meer dan 30 jaar de trappenspecialist van het noorden en daardoor zijn we in staat om iedere trap te leveren naar uw wens!

Bekijk alle trappen in onze showroom

De Vries Trappen heeft een eigen showroom nabij Drenthe waarin u alle trappen kunt bekijken. In de showroom vol met houten trappen, design trappen en spil trappen kunt u alles van dichtbij bekijken maar ook voelen! De trappen in de showroom lopen uiteen van de klassieke stijl tot rvs design trappen. Maak een afspraak en neem een kijkje in onze showroom.

Trappenmaat

Trappenmaat is dé webshop voor als u interesse heeft in het bestellen van een eigen trap op maat. Nadat u uw trap hebt samengesteld in de configurator ontvangt u de trap in losse delen. Een echt bouwpakket waarnaar u zelf aan de slag kan met de montage.

Ga naar Trappenmaat

Eigen fabricage trappen voor Drenthe

De Vries Trappen kenmerkt zich door de hoge mate van vakmanschap en door het gebruik van geavanceerde technieken. Al onze trappen worden dan ook eigenhandig gebouwd in onze trappenfabriek, gevestigd nabij Drenthe. Wanneer u de Vries Trappen bezoekt nodigen wij u dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze trappenfabriek!