• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Assen

Trappen in Assen

We horen het vaak, de inrichting van het huis staat al helder op het netvlies, maar er is nog niet over de trap nagedacht. Zonde eigenlijk, want de trap kan een echte blikvanger zijn in iedere woning. Het is vaak één van de eerste zaken die in het oog springt wanneer je via de voordeur een huis betreedt.

Wij zijn al meer dan honderd jaar de dé trappen expert in Noord Nederland. Vanuit onze hoofdvestiging in Heerenveen zijn wij landelijk actief, waardoor wij ook voor jouw woning of bouwproject in de omgeving van Assen de perfecte trap kunnen maken.

Trappen op maat in Assen

Een trap maken en plaatsen is maatwerk. Het vereist vakmanschap en jarenlange ervaring. Het is daarom een klus die je gerust aan ons over kunt laten. Wij kunnen alle werkzaamheden op ons nemen die horen bij een trap. Niet alleen het produceren en het plaatsen, maar ook bijvoorbeeld advies en ontwerp. Woon je in Assen of in de omgeving van Assen, neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen je vrijblijvend voorzien van een offerte. Uiteraard ook op maat!

Antislip, krasvrij en onderhoudsarm

Next Step trappen voor jouw woning in Assen

Wellicht interessant voor jouw woning of bouwproject in Assen: Next Step traptreden. Deze innovatieve traptreden zijn oerdegelijk, antislip, onderhoudsarm en zijn leverbaar in verschillende designs. Het zijn de sterkste traptreden die momenteel leverbaar zijn. Bovendien kun je kinderen zorgeloos over de trap laten lopen door de aangebrachte antislip structuur.

Meer over Next Step

De beste service

Door onze hoogwaardige productiefaciliteit blinken wij uit als het gaat om korte levertijden en flexibiliteit. Alle trappen worden precies op maat gemaakt en volgens afspraak afgeleverd op jouw bouwproject of gemonteerd. Bij ons kun je zelfs binnen anderhalve week beschikken over een nieuwe trap voor jouw bouwproject in Assen!

Verschillende soorten trappen in Assen

In de loop der jaren kent geen enkele trap nog geheimen voor ons. We hebben ze allemaal wel eens gemaakt, klassieke trappen, design trappen, met verschillende houtsoorten en variërend in prijsklassen. Ook voor jouw woning of project in Assen maken we de perfecte trap! Ook kunnen we je helpen met traprenovatie.