• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Utrecht

Trappen Utrecht

Op zoek naar een trap in Utrecht?

Een trap is onmisbaar in de meeste huizen. Ben je voor jouw woning of bedrijfspand in Utrecht op zoek naar een (nieuwe) trap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen wekelijks trappen in de provincie Utrecht en komen ook graag bij jou over de vloer om een nieuwe trap te plaatsen.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

De Vries Trappen heeft voor iedereen wat wils. Ben je opzoek naar een nieuwe trap of wil je gewoon eens een nieuwe look geven aan jouw trap? Kom eens langs in onze showroom in Heerenveen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

dichte trappen
dichte trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen
design trappen
Trappenfabriek Flevoland

Trappenmaat, de webshop van De Vries Trappen

In onze webshop is het mogelijk om zelf jouw trap op maat samen te stellen. Klinkt moeilijk? Nee hoor. In onze configurator kun je in al 8 stappen jouw eigen trap op maat bestellen. Neem eens een kijkje op de website!

Meer over Trappenmaat

Tip: laat je goed adviseren

De kans is groot dat je niet elke dag een trap koopt. Daarentegen is een trap is wel een heel prominent onderdeel van jouw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wil je natuurlijk zeker zijn dat jouw keuze voor de trap de juiste is.

Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten jou alles te vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest mooie trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt jouw houten trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Een trap voor jou in Utrecht

Ook in Utrecht kunnen wij jou voorzien van een nieuwe trap. Misschien weet je al precies wat je wilt, maar misschien twijfel je ook nog wel. Bekijk onze projecten voor meer inspiratie en maak direct online een afspraak om eens langs te komen in onze showroom.