• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Utrecht

Trappen Utrecht

Op zoek naar een trap in Utrecht?

Een trap is onmisbaar in de meeste huizen. Bent u voor uw woning of bedrijfspand in Utrecht op zoek naar een (nieuwe) trap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen wekelijks trappen in de provincie Utrecht en komen ook graag bij u over de vloer om een nieuwe trap te plaatsen.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

De Vries Trappen heeft voor iedereen wat wils. Bent u opzoek naar een nieuwe trap of wilt u gewoon eens een nieuwe look geven aan uw trap? Kom eens langs in onze showroom in Heerenveen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Trappenmaat, de webshop van De Vries Trappen

In onze webshop is het mogelijk om zelf uw trap op maat samen te stellen. Klinkt moeilijk? Nee hoor. In onze configurator kunt in al 8 stappen uw eigen trap op maat bestellen. Neem eens een kijkje op de website!

Meer over Trappenmaat

Tip: laat u goed adviseren

De kans is groot dat u niet elke dag een trap koopt. Daarentegen is een trap is wel een heel prominent onderdeel van uw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wilt u natuurlijk zeker zijn dat uw keuze voor de trap de juiste is.

Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest mooie trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw houten trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Een trap voor u in Utrecht

Ook in Utrecht kunnen wij u voorzien van een nieuwe trap. Misschien weet u al precies wat u wilt, maar misschien twijfelt u ook nog wel. Bekijk onze projecten voor meer inspiratie en maak direct online een afspraak om eens langs te komen in onze showroom.