• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Utrecht

Trappen Utrecht

Op zoek naar een trap in Utrecht?

Een trap is onmisbaar in de meeste huizen. Bent u voor uw woning of bedrijfspand in Utrecht op zoek naar een (nieuwe) trap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen wekelijks trappen in de provincie Utrecht en komen ook graag bij u over de vloer om een nieuwe trap te plaatsen.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan in de regio Utrecht. Kortom bij De Vries Trappen bent u aan het juiste adres voor een trap in de regio Utrecht. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Tip: laat u goed adviseren

De kans is groot dat u niet elke dag een trap koopt. En een trap is wel een heel prominent onderdeel van uw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wilt u natuurlijk zeker zijn dat uw keuze voor de trap de juiste is.

Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

De goedkoopste trappen in Utrecht

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor u in Utrecht. Via deze website kunt u direct uw trap samenstellen. Wij hebben de goedkoopste trappen van Nederland. Bekijk onze projecten en maak direct online een afspraak.