• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Overijssel

Trappen Overijssel

Op zoek naar een trap in Overijssel?

Wist je dat wij vanaf onze vestiging in Heerenveen in 10 minuten Overijssel binnenrijden? Wij zijn in Nederland de specialist op het gebied van trappen. Doordat wij in Heerenveen ons eigen trappenproductie hebben, kunnen wij je voorzien van jouw droomtrap in Overijssel.

dichte trappenKlassieke Trappen
dichte trappenMaatwerk Trappen
dichte trappenDesign Trappen
Trappenfabriek FlevolandMaatwerk Trappen

Ons aanbod

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor jou in Overijssel. Neem een een kijkje op onze projecten pagina, of maak direct online een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier hebben wij veel verschillende trappen staan zodat jij een goeie indruk krijgt van ons assortiment.

Wil je liever telefonisch advies, meer informatie over onze trappen in de regio Overijssel, of direct een afspraak maken met één van onze vakmensen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Bouwpakket op maat

Wist je dat wij bij De Vries Trappen ook onze eigen webshop hebben? Hier kun je in 8 stappen jouw eigen trap op maat bestellen. Tijdens dit proces krijg je informatie over het inmeten en de verschillende extra opties. Meer weten over dit bouwpakket op maat? Bezoek de website!

Ga naar Trappenmaat

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan in de regio Overijssel. Bij De Vries Trappen ben je aan het juiste adres voor een trap in de regio Overijssel. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.