• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Limburg

Trappen Limburg

Trappen in elke stijl voor u in Limburg

Een trap is een opvallende verschijning in huis in Limburg. En omdat de trap feitelijk zo’n belangrijke rol speelt, wilt u bij de aanschaf ervan de juiste keuzes maken. Qua design maar zeker ook qua veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Met beide helpen wij u graag.

We zitten niet gevestigd bij u in Limburg, maar in het hoge noorden: Friesland. Maar we leveren wel door heel Nederland en komen dan ook regelmatig bij u in het zuiden. En leveren doen we snel! dat komt omdat we alles zelf maken in onze trappenfabriek.

Aanbod trappen

Bij ons is veel mogelijk. Een gedraaide trap, met of zonder spijlen of stalen onderdelen. Van klassiek tot modern en alles daar tussenin of een combinatie ervan. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden:

Klassiek

Inmeetservice

Het spreekt voor zich dat we uw trap op maat leveren in Limburg.  De trap moet bij uw wensen passen, maar ook fysiek bij u thuis. Zelf de trap opmeten hoeft niet. Dat nemen wij u graag uit handen. Handig, wat zo weten we u meteen te vertellen wat wel of niet mogelijk is. Lees meer over onze inmeetservice.

Ook renovatie mogelijk

Is uw trap aan vernieuwing toe? Zijn bepaalde elementen versleten? Dan hoeft u natuurlijk geen compleet nieuwe trap te kopen. Renovatie is dan al een prachtig alternatief. Ook daarvoor mag u ons te allen tijde inschakelen.  U heeft na de renovatie weer een nieuwe trap, maar wel voor een kleiner prijskaartje dan compleet nieuw. Lees meer over traprenovatie.

Waarom De Vries Trappen?

  • Van advies tot montage door eigen medewerkers
  • We maken alles voor u zelf. Daardoor kunnen we snel leveren.
  • perfecte planning en betrouwbare levertijden
  • Sinds 2001 FSC gecertificeerd.

Laat u inspireren!

Benieuwd naar ons werk en/of wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Blader door onze collectie trappen, welke we door de jaren heen hebben ontworpen en gemaakt.