• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Drenthe

Trappen Drenthe

Gepersonaliseerde trappen voor u in Drenthe

Voor de meeste mensen is een nieuwe trap kopen geen dagelijks ritueel. Daarbij is de keuze voor een trap meestal een weloverwogen keuze. Een trap is onmisbaar object in uw huis of bedrijf. Wij maken in onze eigen trappenfabriek alle soorten en maten trappen. Heeft u al een trap voor ogen, die u in uw huis wilt? Neem dan contact op met onze experts om de mogelijkheden door te besprekken.

Wist u dat wij vanuit onze vestiging in Heerenveen binnen 20 minuten in Drenthe zijn? We plaatsen kriskras door heel Nederland onze trappen, en komen dan ook graag bij u langs in het mooie Drenthe.

Vele combinaties mogelijk

Over het algemeen kunt u onze trappen onderverdelen in de volgende onderstaande categorieën. Maar onderling zijn er echt eindeloze mogelijkheden om te combineren.

Klassiek
Hout
Design
Modern

Advies en inspiratie

De beste en mooiste trap ontstaat aan de hand van uw wensen in combinatie met ons advies. U weet wat u mooi vindt en wat past bij de stijl van uw woning. Wij kunnen u adviseren in materialen voor bijvoorbeeld de traptreden. En welke opties op het gebied van extra veiligheid u kunt overwegen. Maar ook zaken waar u misschien niet eens zo snel aan had gedacht.

Bel ons gerust eens voor advies. Ondertussen kunt u hier alvast wat inspiratie opdoen.

Vrienden van hout

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat is geschikt voor de echte klusser! Stel uw eigen trap op maat samen in onze configurator en ontvang vanaf 8 werkdagen al een bouwpakket van uw samengestelde trap thuis. Lees verder voor alle mogelijkheden!

Meer info over Trappenmaat

Waarom De Vries Trappen?

Omdat we alles zelf voor u maken, en dus niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we uw trap snel leveren. Natuurlijk plaatsen onze monteurs de trap snel en vakkundig bij u thuis in Drenthe, nadat ze eerst de oude hebben weggehaald (mits aanwezig natuurlijk). We doen alles met een KOMO keurmerk op zak. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we u hebben beloofd.