• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Drenthe

Trappen Drenthe

Gepersonaliseerde trappen voor u in Drenthe

Een nieuwe trap kopen doet u niet elke dag. En bij de keuze gaat u ook niet over een nacht ijs. Het is een prominent onderdeel van uw hal of kamer. In onze eigen fabriek maken we alle soorten en maten trappen. Ook die u voor ogen heeft en naadloos past bij en in uw woning en bij uw stijl. Van modern tot klassiek en van industrieel tot gewoon de kracht van eenvoud.

U vindt onze trappenfabriek niet heel ver van Drenthe, namelijk in het Friese Heerenveen. We plaatsen kriskras door heel Nederland onze trappen, en komen dan ook graag bij u in Den haag.

Vele combinaties mogelijk

Over het algemeen kunt u onze trappen onderverdelen in de volgende onderstaande categorieën. Maar onderling zijn er echt eindeloze mogelijkheden om te combineren.

Klassiek
design
Hout
Modern

Advies en inspiratie

De beste en mooiste trap ontstaat aan de hand van uw wensen in combinatie met ons advies. U weet wat u mooi vindt en wat past bij de stijl van uw woning. Wij kunnen u adviseren in materialen voor bijvoorbeeld de traptreden. En welke opties op het gebied van extra veiligheid u kunt overwegen. Maar ook zaken waar u misschien niet eens zo snel aan had gedacht.

Bel ons gerust eens voor advies. Ondertussen kunt u hier alvast wat inspiratie opdoen.

Vrienden van hout

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Dat houdt in dat de natuur behouden is gebleven bij dit hout. En dat leeft extra fijn.

Waarom De Vries Trappen?

Omdat we alles zelf voor u maken, en dus niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we uw trap snel leveren. Natuurlijk plaatsen onze monteurs de trap snel en vakkundig bij u thuis in Drenthe, nadat ze eerst de oude hebben weggehaald (mits aanwezig natuurlijk). We doen alles met een KOMO keurmerk op zak. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we u hebben beloofd.