• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Drenthe

Trappen Drenthe

Gepersonaliseerde trappen voor jou in Drenthe

Voor de meeste mensen is een nieuwe trap kopen geen dagelijks ritueel. Daarbij is de keuze voor een trap meestal een weloverwogen keuze. Een trap is onmisbaar object in jouw huis of bedrijf. Wij maken in onze eigen trappenfabriek alle soorten en maten trappen. Heb je al een trap voor ogen, die jij in huis wilt? Neem dan contact op met onze experts om de mogelijkheden door te bespreken.

Wist je dat wij vanuit onze vestiging in Heerenveen binnen 20 minuten in Drenthe zijn? We plaatsen kriskras door heel Nederland onze trappen, en komen dan ook graag bij jou langs in het mooie Drenthe.

Vele combinaties mogelijk

Over het algemeen kun je onze trappen onderverdelen in de volgende onderstaande categorieën. Maar onderling zijn er echt eindeloze mogelijkheden om te combineren.

dichte trappenKlassiek
dichte trappenHout
dichte trappenDesign
Trappenfabriek FlevolandModern

Advies en inspiratie

De beste en mooiste trap ontstaat aan de hand van jouw wensen in combinatie met ons advies. Je weet wat je mooi vindt en wat past bij de stijl van jouw woning. Wij kunnen je adviseren in materialen voor bijvoorbeeld de traptreden. En welke opties op het gebied van extra veiligheid je kunt overwegen. Maar ook zaken waar je misschien niet eens zo snel aan had gedacht.

Bel ons gerust eens voor advies. Ondertussen kun je hier alvast wat inspiratie opdoen.

Vrienden van hout

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat is geschikt voor de echte klusser! Stel jouw eigen trap op maat samen in onze configurator en ontvang op korte termijn al een bouwpakket van jouw samengestelde trap thuis. Lees verder voor alle mogelijkheden!

Meer info over Trappenmaat

Waarom De Vries Trappen?

Omdat we alles zelf voor jou maken, en dus niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we jouw trap snel leveren. Natuurlijk plaatsen onze monteurs de trap snel en vakkundig bij jou thuis in Drenthe, nadat ze eerst de oude hebben weggehaald (mits aanwezig natuurlijk). We doen alles met een KOMO keurmerk op zak. Dit keurmerk bewijst dat wij echt de kwaliteit leveren die we jou hebben beloofd.